Kijk jij de serie Taboo met Tom Hardy al?

Taboo

Tom Hardy is één van mijn favoriete acteurs op dit moment. Mijn man en ik hebben inmiddels al verschillende films en series waarin hij speelt gezien. Denk bijvoorbeeld aan Peaky Blinders met Cillian Murphy (ook één van mijn favoriete acteurs) en Legend. Beide zijn echte aanraders trouwens! Tom Hardy is een acteur met vele verschillende gezichten, soms gewoon niet te herkennen. Echt een zeer goede acteur! Nu heeft Tom Hardy een eigen serie, namelijk Taboo. Kijk jij deze serie al? Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Het verhaal van deze mini serie speelt zich af in het begin van 1800. Het gaat over het leven van James Keziah Delany (Tom Hardy). Hij heeft vele jaren in Africa geleefd en keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te onderzoeken. Hij erft het bedrijf van zijn vader en een groot stuk land dat zeer waardevol is voor bepaalde mensen. Er zijn dan ook een aantal mensen die het op hem gemunt hebben vanwege de erfenis, maar ook vanwege andere zaken.

Het script werd geschreven door Steven Knight (ook van Peaky Blinders), Chips Hardy (de vader van Tom Hardy), Tom Hardy en Emily Ballou. Ik vind de serie echt interessant en boeiend om naar te kijken. In het begin is het wat traag, maar later wil je steeds meer hiervan zien. Het is erg duister en bizar. Er komen aparte gebeurtenissen naar voren en je wilt echt weten hoe het nou helemaal in elkaar zit. Ook de scenes zien er echt geweldig uit, wat ik zeker herken van Steven Knight door Peaky Blinders.

Helaas is de serie niet op de Nederlandse tv te zien, maar via BBC One. Maar het is zeker een aanrader om te gaan kijken mocht je deze zender hebben! Hopelijk is hij ook snel te zien via bijvoorbeeld Netflix, voor de liefhebbers.

Hieronder heb ik de trailer neergezet:

Kijk jij de serie Taboo met Tom Hardy al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: