Kruidvat cocos douchecrème mini

Kruidvat cocos douchecrème mini

Verzorgingsproducten in mini’s vind ik altijd echt super handig. Je kan ze altijd eerst uitproberen voor een korte tijd en kijken of het je bevalt, zonder dat je eerst een grote fles van het verzorgingsproduct hoeft te kopen. Daarnaast zijn ze ook nog eens handig als je bijvoorbeeld op reis of vakantie gaat. Mini’s nemen namelijk zeer weinig ruimte in beslag. Je kan mini’s verkrijgen in verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld shampoos, douchegels, douche crèmes, deodorants etc. Een tijdje geleden schreef ik al over de minis van Kneipp en vandaag laat ik jullie de Kruidvat cocos douchecrème mini zien. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

De Kruidvat cocos douchecrème mini heeft een inhoud van 50ML, niet veel dus. Je kan er dan ook niet erg lang mee doen. De flacon ziet er verder goed en stevig uit, met een handig dopje die je gemakkelijk open en dicht kan doen.

Hieronder heb ik de ingrediënten weergegeven:


Kruidvat cocos douchecrème mini

De Kruidvat cocos douchecrème is voor de gevoelige huid, dus zeer goed geschikt voor mijn huid. Het moet de huid weer zacht en soepel maken.


Kruidvat cocos douchecrème mini

De structuur ziet er ook goed uit, niet te dun en niet te dik. Het smeert goed uit en schuimt best prima. De geur is goed aanwezig, je ruikt de cocos echt zeer goed. Hier moet je natuurlijk wel van houden!

Mijn huid is na het douchen inderdaad weer heerlijk zacht. De Kruidvat crème douche cocos doet zijn werk dus goed :).

Het leuke van mini’s is dat ze lekker goedkoop zijn. Je kan de Kruidvat cocos douchecrème mini krijgen voor 0,69 Euro in de Kruidvat winkel of in de   Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).

Delen: