Leenbakker kussens met teksten en quotes


Leenbakker kussens

In onze kamer hebben wij echt een heel mooi bankje staan tegen de muur. Het ziet er alleen helaas wat kaal uit en het zit niet echt prettig als je daar tegen de muur aanzit. Afgelopen weekend zijn mijn verloofde en ik naar de Leenbakker geweest op zoek naar mooie grote kussens voor op het bankje. En we zijn zeker geslaagd! Kijk snel verder :)!

De kussen zijn ongeveer 60x65cm groot en hebben een mooie kleur. Het is een beetje bruin/grijs achtig. In de Leenbakker winkel leek het wel meer bruin, maar buiten leek het juist meer grijs. Als je iets gaat kopen, zorg er dus voor dat je een goede verlichting hebt. Hou het product tegen een raam of vraag aan een verkoper/verkoopster of je even naar buiten mag met het product om te kijken hoe de kleur is.

Hieronder zie je hoe het bankje was, zonder kussens. Kaal he?!


Leenbakker kussens

En Link heeft de kussens ook goedgekeurd hoor 😉 !


Leenbakker kussens

Ik vind de kussen echt super mooi. Ook de patroon met de teksten erop vind ik erg gaaf. Tegenwoordig zie je ook steeds meer kussens met teksten en quotes erop. Hieronder heb ik nog een aantal leuke kussens neergezet met teksten/quotes erop die je bij de Leenbakker kan kopen.


Leenbakker kussens

De kleine kussens kosten rond de 10 Euro en de grotere kussens (zoals wij hebben) rond de 25 Euro 🙂 .

Wat vind jij van kussen met tekten/quotes erop?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: