Leerdamse Gootspoken Project – Stem ook mee!

David Beliën - Leerdamse Gootspoken Project

Foto gemaakt door: PhotoSolutions


Een tijdje geleden liet ik weten dat mijn man en ik meewerken aan een mooi en bijzonder project, namelijk het Leerdamse Gootspoken Project. Het project is het idee van glasblazer David Beliën. Het is de bedoeling om Gootspoken van glas te gaan maken voor de binnenstad van Leerdam. De spoken in de goten (of in panden zelf) vertellen iets over de bewoners of de historie van het pand. Vandaag vertel ik hier iets meer over en we hebben jouw stem nodig voor een passende naam voor de Gootspoken!

Een voorbeeld van een Gootspokenroute in Zaltbommel kan je hier vinden: Gootspokenroute Zaltbommel.

Het Leerdamse Gootspoken Project zal de aantrekkelijkheid van de binnenstad van Leerdam gaan vergroten. Door dit project zal er namelijk een prachtige, leerzame glazen stadsroute ontstaan die zeer interessant is voor jong en oud. De binnenstad van Leerdam wordt hiermee dus ook een openlucht expositie. Bewonders en ondernemers kunnen meedoen met dit project. Voor hen zal er dan een Leerdamse Gootspook speciaal op maat worden ontworpen en worden gemaakt in de houtloods van Leerdam.

Foto gemaakt door: PhotoSolutions


Mijn man en ik hebben op moederdag al prachtige objecten mogen bewonderen toen David hiermee bezig was. Mijn man verzorgt de fotografie van de objecten en van David. Ik verzorg de facebook pagina van het Leerdamse Gootspoken Project. Hierboven zie je één van de objecten die David al gemaakt heeft. Gaaf toch?!

Alleen, er moet nog een passende naam komen voor de Gootspoken. We hebben dan ook een poll opgezet en we hebben jullie hulp hierbij nodig! Er zijn al veel stemmen binnengekomen, maar natuurlijk willen we nog meer stemmen krijgen. Wat vinden jullie een spannende naam voor dit prachtige project. Stem hier: Leerdamse Gootspoken Naam.

Vrijdag 23 juni wordt een geweldige dag! Op deze dag gaan we namelijk de kick-off houden van het Leerdamse Gootspoken Project. We zullen dan ook de naam van het project gaan onthullen! Spannend, dus stem snel! Stemmen kan nog tot 23 juni 12:00 uur.

Natuurlijk hou ik jullie ook op de hoogte van dit project!

Wat vind jij van dit project? En heb jij een passende naam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: