Leuke en grappige zoekresultaten #22 met o.a. westpoint tilburg staat scheef en vleesboodschap


westpoint tilburg

Het is begin januari, en dat betekent dat het weer eens tijd eens om de statistieken van mijn blog te bekijken. Hier kan ik altijd een hoop interessante, leuke en handige dingen uit halen. Verder is het ook echt leuk om te zien via welke zoekwoorden bezoekers op mijn blog komen. Vandaag laat ik jullie dan ook weer leuke en grappige zoekresultaten zien, zoals bijvoorbeeld westpoint tilburg staat scheef en vleesboodschap.

Zoekwoorden via Google

bedankjes werk
Uhm. Bedankjes voor jouw werk? Voor als je weggaat of iets dergelijks?

floaten waar is het goed voor
Floaten lijkt me echt heerlijk!. Ik heb er eens een artikel over geschreven, hoe het precies werkt. Zelf heb ik het nog nooit gedaan, maar lijkt me echt een fijne ervaring!

lanza shampoo schuimt niet
De Lanza shampoo die ik eens uitgeprobeerd heb, schuimt prima 🙂 .

musically
Dus…!

ook leuk misschien
Ja hoor, ik ben best leuk haha.

quinty trustfull hot 

Ok…Nou, Quinty, dan weet je dat haha!

stoppen met cola drinken vermageren
Sjah, er zit veel suiker in.

westpoint tilburg staat scheef
Is dat zo? Haha

リッチモンドアンドフィンチ iphone5
Dusss….maar ik heb een iPhone 6 en geen 5 😉

Zoekwoorden via mijn blog

En hieronder een aantal leuke en grappige zoekwoorden die mensen hebben gebruikt in de zoekbalk op mijn blog 🙂 .

leuke en grappige zoekresultaten is leuk Astrid…hahaha, ben benieuwd of je door hebt wie dit typte 😉
Hahahahah, ge-wel-dig dit!! Maarre ik heb geen idee, hahaha wie o wie was dit? Ik heb gekeken naar de namen van de personen die op het vorig artikel hebben gereageerd haha. Hmmm: Babs? Ricardo? Natascha? Jenn? Kirsty? Manon? Maaike? Inge? Rachel? Of toch iemand anders? Haha, ik ben wel zeer benieuwd hahah.

Miitomo
De wattes?

Vleesboodschap
Dus….

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten van afgelopen maand 😀 .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: