Mijn leven in foto’s #33 met o.a. PhotoWalk Rotterdam, LUSH en Link werd 5 jaar


Ritech

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik jullie liet zien wat ik allemaal heb gedaan, mee heb gemaakt en wat ik heb gekocht. We hadden onder andere een PhotoWalk in Rotterdam, ik kocht een aantal LUSH en Essence spulletjes en Link werd alweeer 5 jaar! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Bovenstaande foto vind ik echt geweldig! Mijn man heeft vorig jaar foto’s van mij gemaak toen ik de VR Ritech op had. Nu heeft hij deze foto heel gaaf bewerkt met een speciaal effect. Ik vind hem echt super gaaf geworden!


Rotterdam PhotoWalk

Een aantal weken geleden hadden we een PhotoWalk in Rotterdam. In totaal kwamen er 62 man, niet iedereen was op tijd voor de groepsfoto haha. Maar wow, dit is een nieuw record. Het was super gezellig en een zeer gave PhotoWalk. Ik moet mijn foto’s nog bewerken, maar hier komt natuurlijk snel nog een artikel van online.


Johnny Doodle

Yummm, Johnny Doodle chocolade is echt zo lekker!


Rotterdam uitzicht

Rotterdam uitzicht vanuit ons kantoor. We zitten namelijk op verdieping 20+ 🙂 .


LUSH en Essence

Weer een aantal spulletjes gekocht, zoals LUSH (LUSH Honey I Washed My Hair shampoobar en LUSH American Cream haarconditioner) en Essence mascara’s. Van de mascara’s komt nog een review online, eerste indruk is echt goed!


image

Even een aantal Roamler opdrachten uitgevoerd 🙂 . Wat drink ik en wat eet ik als ik aan het werk ben 🙂 .


image

En nog meer chocolade haha.


Mijn leven in foto's #19 - Link

En Link werd vorige week alweer 5 jaar! De schat 🙂 .

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag gaan we een boom weghalen uit de tuin van onze buurvrouw. Want we hebben hier zeer grote overlast van (lekkages etc.) en onze buurvrouw ziet deze ook graag gaan. Dus hebben we besloten om hem weg te halen. Dan kunnen we eindelijk eens normaal buiten zitten op ons dakterras 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: