Mijn leven in foto’s #70 – Echte Post Is Cool, voorbereiding Leerdamse Kunstvierdaagse en pakketjestijd

Mijn leven in foto's #70 - Echte Post Is Cool

Het is weekend! Vandaag is het EPIC dag! Dat betekent dat we onze ontvangen pakketje van Echte Post Is Cool mogen uitpakken. Super leuk! Ik had dit vannacht al gedaan en morgen laat ik alles zien wat ik heb ontvangen, maar ook wat ik zelf heb gegeven aan mijn lootje. Maar vandaag laat ik al wat zien, zoals hierboven zie je hoe ik al mijn cadeautjes voor mijn lootje heb ingepakt. Daarnaast laat ik vandaag nog meer zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan en heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #70 - The Sims Freeplay update

Er was weer een nieuwe update van The Sims Freeplay, namelijk Spokerig Halloween. Super leuk!

Mijn leven in foto's #70 - Pakketjestijd

Pakketjestijd! Binnenkort laat ik aan jullie zien wat hierin zat.

Mijn leven in foto's #70 - Schommelen

Afgelopen weekend was het ontzettend mooi weer. Samen met mijn vriendinnetje en haar zoontje zijn we naar de speeltuin geweest. Thomasje vond vooral schommelen enorm leuk! En hij wilde vooral ook zelf schommelen haha, geweldig om te zien!

Mijn leven in foto's #70 - Echte Post Is Cool

Ik ontving afgelopen maandag al mijn Echte Post Is Cool pakketje. Ik moest tot vandaag nog wachten voordat ik hem mocht openen. Haha dat blijft altijd lastig!

Mijn leven in foto's #70 - Echte Post Is Cool

Ook ging ik zelf shoppen en alle cadeautjes inpakken voor mijn lootje van Echte Post Is Cool.

Mijn leven in foto's #70 - Jodium tabletten

We ontvingen de Jodium Tabletten voor Thomas. Mocht er een kernramp gebeuren, dan zal hij ze deze in moeten nemen. Toch blijf ik het een eng idee vinden dat we ze thuis opgestuurd kregen van de week. Waarom krijgen we ze nu?

Mijn leven in foto's #70 - Glas - En Keramiekbeurs Leerdam

Over twee weken is de Glas- en Keramiek beurs Leerdam en mijn man en ik zijn uitgenodigd voor de officiële opening. Super tof natuurlijk!

Mijn leven in foto's #70 - Spelen met blokken

Heerijk spelen met de blokken van Woezel en Pip haha.

Mijn leven in foto's #70 - Echte Post Is Cool

Jaaaa, vannacht was het zover! We mochten onze Echte Post Is Cool pakketjes open maken. Thomas kwam kwart voor 12 voor een flesje en toen dacht ik, ach waarom niet nu al het pakketje open maken. Morgen komt er een uitgebreid verslag van Echte Post Is Cool #5. Wat heb ik gegeven en gemaakt en wat heb ik gekregen?

Mijn leven in foto's #70 - Leerdamse Kunstvierdaagse

Ik schreef al met welke fotografiewerken ik dit jaar ga exposeren op de Leerdamse Kunstvierdaagse. En van de week kwamen twee fotografiewerken binnen die ik had besteld. Ze zijn echt super mooi geworden! Aankomend weekend is het zover, ik ben echt zeer benieuwd en ik heb er echt veel zin in. Wil je ook komen? Iedereen is welkom!

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Mijn man was afgelopen week naar Frankrijk en is vannacht weer teruggekomen 🙂 . Vandaag dus lekker rustig aan gedaan en heerlijk genieten van ons gezinnetje. Thomas was ook ontzettend blij dat zijn vader weer terug was haha. Morgen gaan we naar IKEA om de laatste voorbereidingen te treffen voor de Leerdamse Kunstvierdaagse.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: