LUSH Wishlist

Al een tijdje gebruik ik verschillende LUSH producten, zoals shampoo bars, conditioners, lip scrub, zeep, gezichtsreiniger en meer. Maar er zijn nog een aantal producten die zeker op mijn wishlist staan. Vandaag deel ik ze graag met jullie.

LUSH prodcuten zijn niet getest op dieren en daarnaast zitten er ook veel natuurlijke ingrediënten in. Dat vind ik echt super! Ook vind ik het altijd leuk als je iets besteld bij LUSH dat je dan ook een sampeltje meekrijgt, zodat je nieuwe producten kunt gaan uitproberen. Hieronder heb ik mijn LUSH wishlist neergezet.

THE SUNBLOCK – 15,50 Euro
Ik moet mezelf altijd insmeren zodra ik de zon in ga door mijn lichte huid. Deze sunblock kan je gebruiken voor onder de douche en beschermt je daarna tegen de zon met een SPF van 30. Ik ben zeer benieuwd of deze ook mijn huid goed beschermd.

R & B HAIR MOISTURISER – 20,80 Euro
Mijn haar kan op bepaalde momenten erg droog zijn. Ik heb een slag in mijn haar wat mijn haar ook laat pluizen. Ik ben zeer benieuwd of deze moisturiser mijn haar weer in bewang kan houden.

D_FLUFF STRAWBERRY SCHEERZEEP – 9,95 Euro
Normaal gebruik ik altijd een scheerschuim of scheergel van de Aldi of AH. Heel simpel en niets bijzonders. Maar nu zag ik bij LUSH ook een aantal scheerzepen voorbij komen waar ik echt benieuwd naar ben. Maakt het mijn benen ook zo zacht? Ik hoop het!

RUB RUB RUB – 14,70 Euro
Een keer in de week ga ik mijn hele lichaam heerlijk even scrubben, dit heeft mijn lichaam echt nodig. Ik ben zeer benieuwd naar deze scrub en of hij mijn huid heerlijk zacht maakt.

LIP SERVICE – 9,95 Euro
Ik wil graag eens een lipbalm van LUSH uitproberen en deze lijkt me echt heerlijk. Ik heb nog een aantal lip balms thuis liggen, dus deze zal ik pas kopen zodra al mijn lip balms op zijn.

MASK OF MAGNAMINTY – 8,60 Euro
Ik heb nog nooit een masker van LUSH uitprobeerd, maar maskers vind ik altijd echt heerlijk om te gebruiken. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar deze groene masker.

TEA TREE WATER – 6,95
Ik heb al een gezichtsreiniger van LUSH, maar naast een gezichtsreiniger wil ik ook graag eens een toner van LUSH uitproberen die de laatste restjes make-up en vuiltjes verwijderen. Deze is helaas op het moment uitverkocht, ik hoop dat hij snel weer terugkomt.

BUBBLEGUM LIPSCRUB – 9,65 Euro
Mijn Santa’s Lipscrub is bijna op, dus ben ik weer op zoek naar een nieuwe goeie lipscrub. Ik heb hier echt veel over gelezen en ik ben zeer benieuwd naar de geur van deze lipscrub.

MARILYN – 13,70 Euro
Ik heb van mezelf donkerblond haar met hier een daar blonde plukken. Vooral in de zomer vind ik het mooi als mijn haar wat lichter is. Marilyn moet hier dan ook voor gaan zorgen en daar ben ik dan ook zeer benieuwd naar.

Dit waren alle producten die momenteel op mijn LUSH wishlist staan. Ik ben echt zeer benieuwd naar al deze producten en ik hoop dan ook dat ik binnenkort een aantal van mijn wishlist af kan strepen.

Welke LUSH producten staan er bij jou op de wishlist? Welk LUSH product zou jij echt aanraden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: