Macbook in roségoud

Macbook in roségoud

Jaaaa, daar is hij dan. Eindelijk mijn nieuwe Macbook in roségoud ! Ik heb er een tijdje voor gespaard en eindelijk kon ik hem een aantal weken geleden kopen. Ik ben er echt super blij mee en vandaag laat ik hem aan jullie zien.

Gisteren konden jullie hem ook al bekijken in het visitekaartjes artikel. Maar hieronder laat ik hem nog beter zien.

Macbook in roségoud

De Macbook in roségoud is 12 inch, dat betekent dat hij nog gewoon in mijn Michael Kors tas past 🙂 , wat ik wel echt prettig vind. De kleur roségoud vind ik echt geweldig! De Macbook is ook verkrijgbaar in zilver, goud en spacegrijs.

Macbook in roségoud

De Macbook is erg licht en is vergelijkbaar met de Macbook Air. Hij heeft een ruimte van 256GB. Wat ik wel genoeg vind, want alle foto’s die ik maak en bewerk, staan toch op een externe HD schijf. Daarnaast vind ik de toetsenbord ook echt super fijn, beter dan mijn Macbook Air die ik hiervoor had.

Macbook in roségoud

De Macbook heeft één USB-C ingang, verder geen andere ingangen. Ik heb dus een converter gekocht zodat ik toch USB kabels en sticks kan gebruiken.

Macbook in roségoud

De Macbook is heerlijk snel en kan ik gewoon er alles mee doen, zoals bloggen, maar ook gewoon foto’s bewerken en dat vind ik toch echt belangrijk. Ook kan ik er eindelijk filmpjes mee bewerken, want dit lukt niet op mijn Macbook Air.

De Macbook kost 1449 Euro. Je hebt ook nog een variant van 1799 Euro met betere specificaties, maar ik vond deze wel goed genoeg. Meer informatie over de Macbook vind je bijvoorbeeld op de website van Bol.com.

Ik ben er echt ontzettend blij mee! Een zeer goede investering geweest!

Ben jij momenteel ook voor iets aan het sparen?

Macbook in roségoud
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: