Mijn bedrijf Miss Sentinelli bestaat 2 jaar!

Mijn bedrijf Miss Sentinelli bestaat vandaag 1 jaar!

Wow, het is alweer twee jaar geleden dat ik mijn blog inschreef bij de Kamer van Koophandel en dat mijn blog Miss Sentinelli mijn bedrijfje werd. Miss Sentinelli bestaat inmiddels 2 jaar! Super tof!

Er is afgelopen jaar behoorlijk veel gebeurd. Mijn blog en bedrijf is behoorlijk gegroeid. Er komen veel uitgebreide artikelen online met freebies, tips en ervaringen. Ik vind het enorm leuk om anderen te helpen en mijn tips en ervaringen te delen met jullie.

Zo heb ik bijvoorbeeld al verschillende webinars gegeven over doelen opstellen en bereiken. Ik krijg hier veel toffe reacties op en ik heb in de planning staan om nog meer verschillende webinars te gaan geven.

Tevens heb ik ook mijn allereerste ebook “Gestructureerd Leven” geschreven. Ook hier heb ik hele toffe reacties op gekregen en momenteel ben ik ook bezig om een affiliatieprogramma op te zetten zodat anderen ook mijn ebook kunnen promoten en hier geld mee kunnen verdienen. Hier komt binnenkort ook een uitgebreid artikel over. Ik heb al verschillende bloggers hierover gemaild en die zijn ook echt enthousiast. Tof!

Zoals de meeste van jullie ook weten, ben ik begonnen met het schrijven van maandelijkse inkomsten rapportages. Hieronder kan je de verschillende maandelijkse rapportages bekijken:
Eerste Rapportage: Hoe ik in februari 1820,30 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant
Tweede Rapportage: Hoe ik in maart 1540,68 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant.
Derde Rapportage: Hoe ik in april 1723,23 Euro verdiende met bloggen en werk als Virtual Assistant.
Vierde Rapportage: Hoe ik in mei 427,69 Euro verdiende (+ 123,87 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant.
Hoe ik in juni 1.635,77 Euro verdiende (+ 299 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant.

Toen ik de boekhouding voor kwartaal 2 inleverde, vertelde mijn boekhouder dat het wel eens zo kon zijn dat ik dit jaar al geen kleine onderneming meer ben. Phoe, dan gaat het dus echt goed!

Ook qua werk als Virtual Assistant gaat het ook steeds beter. Ik heb verschillende klanten waarvoor ik content schrijf, maar ook bepaalde dingen regel, waaronder het AVG.

Ik heb me vooral gericht op bepaalde strategieën om meer verkeer naar mijn blog te krijgen, zoals Pinterest. Ruim 63% van mijn verkeer komt uit Pinterest! Ik schreef hier ook een artikel over:
Veel verkeer uit Pinterest halen. Ook heb ik verschillende cursussen gevolgd en de opdrachten hiervan uitgevoerd, het helpt echt!

Daarnaast ben ik ook enorm blij met mijn nieuwsbrief systeem. Dagelijks krijg ik veel nieuwe nieuwsbrief abonnees binnen en inmiddels zit ik alweer op bijna 2000 abonnees. Wow, het is echt enorm gegroeid! Via mijn nieuwsbrief stuur ik allerlei mailtjes met tips over planning, geld, de Sims Freeplay, Bloggen en meer. En als je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, krijg je ook gelijk toegang tot wel meer dan 40 FREEBIES (gratis downloads). Wil je ook gratis tips en toegang krijgen tot vele freebies? Meld je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief:

Ik ben blij dat mijn blog mijn bedrijf is. Ik merk dat bedrijven je echt serieuzer nemen, ze zien je ook echt als een bedrijf. Daarnaast vind ik het ook gewoon echt super leuk om voor andere bedrijven content te schrijven.

Er zullen nog veel meer leuke dingen aankomen, FREEBIES, tips en tricks, uitgebreidere artikelen en mijn geheim project hihi. Mochten jullie nog onderwerpen hebben waar ik kan schrijven of jullie ergens mee kan helpen, laat het me weten in de reacties.

En natuurlijk komt er ook nog een nieuwe winactie online, hou mijn blog dus goed in de gaten!!

Zou jij ook van jouw blog een eigen bedrijfje willen maken? Of wil jij een ander bedrijfje opzetten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: