Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

Elke maand maak ik een nieuwe setup in mijn Nuuna Bullet Journal. Een maand met nieuwe taken, doelen, herinneringen, maandoverzicht en meer. In dit artikel laat ik jullie zien hoe mijn Bullet Journal augustus setup er precies uit ziet.

Maandoverzicht en todo lijst

Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

De eerste pagina bevat een nieuw maandoverzicht. Elke regel is een nieuwe dag en hierin plaats ik afspraken, verjaardagen, evenementen en todo’s die echt die dag gedaan moeten worden. De weken splits ik door middel van een streep, een nieuwe week begint in mijn Bullet Journal altijd op een maandag. Zodra een dag aangebroken is, zet ik er een vinkje voor die dag. Zo kan ik ook snel zien welke datum het is en wat er nog allemaal gaat gebeuren deze maand. Ook gebruik ik color coding om bepaalde items te markeren, zoals werk als Virtual Assistant, verjaardagen, afspraken, evenementen, prive-dingen, items voor mijn blog en wanneer ik moet werken. Onderaan de pagina heb ik nog een kleine agenda geplaatst met een kleurtje in de dag dat er iets belangrijks is.

In mijn Bullet Journal heb ik een zeer grote todo lijst. Hier haal ik elke maand taken vanaf en plan in ik voor de betreffende maand. Al deze taken zet ik dan in een maand todo lijst. Wekelijks kijk ik dan welke taken ik die week kan en wil ga doen en zet ik ze op mijn weekplanning. Ik plan er vaak ongeveer evenveel taken in dan dat er dagen in de maand zijn of iets minder. Zo kan ik elke dag één taak voltooien en wordt het niet teveel.

Blongonderwerpen en doelen

Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

Op de volgende pagina heb ik een lijst met blogonderwerpen voor deze maand. In mijn Bullet Journal heb ik ook een grote lijst met blogonderwerpen. Hier haal ik dan elke maand nieuwe onderwerpen vanaf en plan deze dan in voor die maand.

Ik vind het belangrijk om elke maand aan doelen te werken en daarom plaats ik ook mijn doelen in mijn Bullet Journal, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga.

Herinneringen

Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

In mijn Bullet Journal heb ik ook twee pagina’s gereserveerd staan voor herinneringen. Leuke, toffe, bijzondere herinneringen schrijf ik hier dan op. Ook versier ik deze pagina’s met stickers, washi tape en mooie handlettering.

Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

Zo ziet mijn Bullet Journal setup er nu uit. Zo nu en dan probeer ik weer iets nieuws uit en kijk ik aan het einde van de maand of het werkt voor mij of niet. Voor nu ben ik echt zeer tevreden met mijn huidige setup. Deze maand heb ik ook gebruik gemaakt van stickers van de nieuwe stickerboek van MUS. Ik vind de stickers echt super leuk. Ik gebruik ook de stickers als tabjes in mijn Bullet Journal, zodat ik gemakkelijk en snel bepaalde pagina’s terug kan vinden.

Gebruikte producten

Nuuna Bullet Journal
Mijn Bullet Journal Stickers van MUS (ZE ZIJN WEER OP VOORRAAD!)
Tombow ABT Dual-Brush tekenpennen – Pastel kleuren – Set van 6
Pilot balpen Super Grip G medium met dop.

Hoe plan jij jouw taken in?

Planning van de maand augustus in mijn Nuuna Bullet Journal

Hoe ik mijn maandelijkse planning maak in mijn Bullet Journal

Maandelijks overzicht, takenlijst, doelen en en meer in mijn Bullet Journal Augustus setup

Mijn Bullet Journal Augustus setup in mijn Nuuna notitieboek.

Mijn Bullet Journal augustus setup 2018

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

3 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: