Mijn favoriete beauty producten op dit moment


Mijn favoriete beauty producten op dit moment

Er zijn een aantal producten die ik graag keer op keer gebruik, maar er zijn ook een aantal producten die ik net ontdekt heb en gelijk een nieuw favoriet van mij zijn. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete beauty producten op dit moment zien. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Ik begin bovenaan de foto. Je ziet als eerste de Essence sun club blondes shimmer bronzing powder. Een hele mooie bronzer voor de lichtere huid. Deze heb ik sinds een aantal weken en ik merk dat de kleur goed voor mijn huidskleur is. Hij is namelijk niet te donker, maar je ziet het wel :). Binnenkort komt hier nog een uitgebreid review over!

Dan hebben we de Essence all about matt! Fixing compact powder. Dit is echt mijn favoriete poeder aller tijden! Mijn foundation blijft goed zitten en mij huid glimt niet als ik deze gebruik. Perfect! Volgens mij heb ik hier ook nog geen uitgebreid review over geschreven, dus die komt er binnenkort ook aan :). Je ziet trouwens dat deze al bijna op is, dus ik ga zeker weer een nieuwe halen!

Dan hebben we de Essence silky touch blush in de kleur 10 adorable. Een prachtig roze blush kleurtje. Niet te donker, precies goed voor mijn huid. Ook deze is bijna op en ik ga zeker weer deze halen! Ook hier komt binnenkort een review over.

Mijn wenkbrauwen moeten altijd ingekleurd en bijgewerkt worden met een wenkbrauwpotloodje. Ik gebruik hiervoor een wenkbrauwpotlood nr. 11 van de Hema. Een hele mooie bruine kleur. Precies goed om mijn wenkbrauwe in te kleuren en bij te werken.

Dan hebben we de nieuwe lijn van Andrélon, namelijk Andrélon Keratine Repair. Een zeer fijne shampoo en conditioner die mijn haar weer gezond maken. Hier heb ik een review over geschreven en deze kan je hier vinden: Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner.

Dan zie je twee dispensers staan van Eloase. Dit is een dagcrème en een bodylotion op basis van natuurlijke ingrediënten, waaronder goud! Ja goud!! Ik ben deze nu aan het testen en hier zal snel een review van komen :)! Ik ben in ieder geval zeer enthousiast en beide zijn favorieten! *Helaas zijn deze niet meer verkrijgbaar.

Dan zie je een eau de toilette van Bruno Banani, namelijk Not for everybody. Dit vind ik echt een heerlijk geurtje en draag hem dan ook echt super vaak! Hier heb ik ook een review van geschreven en kan je hier vinden: Bruno Banani – Not for everybody Eau de toilette.

Voor mijn ogen gebruik ik graag de Oogreinigingspads van Albert Heijn Skincare. Maakt goed schoen en is heerlijk zacht. Mijn ogen gaan er niet van irriteren, terwijl ik dit wel vaak heb bij andere oogreinigingsproducten. Een review hiervan kan je hier lezen: Albert Heijn Skincare – Oogreiniginspads op lotionbasis.

Een tijdje geleden heb ik eindelijk een goede foundation gevonden die niet te donker voor mijn huid is en die ook nog eens goed dekkend is. Ik heb het over de Max Factor Face Finity All day flawless 3 in 1 foundation in de kleur Light Ivory. Deze vind ik echt super fijn! Hier komt binnenkort nog een review over!

Ik vind dat een mascara goede volume moet geven en ook goed zwart moet zijn. Een mascara dat op dit moment favoriet is, is de Essence I love extreme crazy volume mascara. Deze klontert niet en geeft zeer mooie volume en is goed zwart. Een review hiervan kan je hier lezen: Essence I love extreme crazy volume mascara.

Ondanks dat ik de 3 in 1 foundation van Max Factor gebruik, heb ik nog wel een concealer nodig voor onder mijn ogen en op vervelende plekjes in mijn gezicht. Hiervoor gebruik ik de Catrice re-touch light-reflecting concealer. Een zeer goede concealer die goed dekt. Ook hiervan komt binnenkot een review over!

En als laatste hebben we de Etos highlighting illuminizer. Een hele mooie vloeibare highlighter die ik sinds kort heb en die gemakkelijk aan te brengen is. Binnenkort zal hier ook een review van komen :).

Dit zijn mij favoriete beauty producten op dit moment.

Wat zijn jouw favoriete beauty producten op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: