Mijn leven in foto’s #5


Mijn leven in foto's #5

Elke twee weken plaats ik een artikel met foto’s en verhaaltjes over wat ik allemaal heb beleefd in die twee weken. Sommige foto’s heb ik al op Instagram geplaatst, maar lang niet alles :)! Pak een kopje thee, koekje erbij, zak lekker onderuit en geniet van mijn leven in foto’s 🙂 !


Mijn leven in foto's #5

Mijn leven in foto's #5

Mijn leven in foto's #5

Mijn Max Factor foundation is soms toch iets aan de donkere kant en ik ben op zoek naar een nieuwe foundation voor mijn lichte huid. Ook voor mijn bruiloft wil ik een nieuwe foundation hebben. Mijn vriendinnetje en ik zijn op zaterdag lekker naar de stad geweest in Gorinchem om wat foundations te gaan testen. Ik ben nog aan het twijfelen welke ik ga kiezen als mijn Max Factor foundation op is. Hebben jullie nog aanraders?


Mijn leven in foto's #5

We hebben die dag ook heerlijk gegeten bij onze vrienden. Lekkere pasta met tonijn en makreel. Ik ben echt niet dol op makreel, maar dit was echt lekker!


Mijn leven in foto's #5

En zondags zouden wij voor het eten zorgen, natuurlijk gingen we weer voor Pukka yellow Curry, echt heerlijk!!


Mijn leven in foto's #5

Aaah, hoe cute ligt hij hier he hahaha. De schat!


Mijn leven in foto's #5

Ik ben op dit moment bezig met een voorjaarsproject van klei. Ik kan op dit moment nog niet veel hierover zeggen hihi. Maar binnenkort zal er hopelijk als alles lukt een uitgebreid artikel hierover komen.


Mijn leven in foto's #5

Nagellakje opgedaan van China Glaze.


Mijn leven in foto's #5

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn vriendinnetje naar de gezondheidsbeurs geweest te Utrecht, we waren uitgenodigd door Bloggers Network voor een bloggersevent met een lezing en workshop bij Thermae 2000. Mijn eerste bloggersevent van dit jaar. En het was echt een super leuke dag en ik heb hier nog een artikel over geschreven, deze kan je hier vinden: Introductie nieuwe leefstijlkuren van Thermae 2000 op de gezondheidsbeurs.


Bestellen & betalen met jouw smartphone via MyOrder

Afgelopen donderdag heb ik de app MyOrder gedownload en via Paypal mijn eerste bestelling en betaling gedaan. Lekker gemakkelijk en je hoeft niet eens meer in de rij te staan, de bestelling ligt gelijk klaar. Perfect! Hoe dit precies werkt, kan je hier lezen: Bestellen & betalen met jouw smartphone via MyOrder.


Mijn leven in foto's #5

En het tweede bloggersevent van dit jaar is een feit. Weet een super leuke uitnodigingen ontvangen. Hier ga ik mezelf zeker voor aanmelden. Ik heb die dag al vrij genomen haha. Ik ben zeer benieuwd 😀 .


Mijn leven in foto's #5

Yummm en weer Pukka Yellow Curry, zo lekkerrrr!

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen twee weken 😀 . Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden hihi. Vandaag wordt weer een leuke en drukke dag. We gaan vandaag kijken naar trouwringen, trouwschoenen voor mijn verloofde en we gaan nog het diner voor op het bruiloft regelen. Druk, maar zeker leuk!!

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: