Mijn leven in foto’s #111 – Met spoed naar kaakchirurg + heerlijk uit eten + 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Mijn leven in foto’s #111 - Met spoed naar kaakchirurg + heerlijk uit eten  + 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

De afgelopen twee weken hebben we weer behoorlijk wat dingen meegemaakt. Ik moest met spoed naar de kaakchirurg, we zijn naar de camping geweest bij mijn ouders, we zijn heerlijk uit eten geweest en Thomas is ook op schoolreisje geweest. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #111 - Naar de camping

Twee weken geleden zijn we naar mijn ouders op de camping geweest. Elk jaar staan mijn ouders hier op de camping en Thomas vindt het daar ook echt geweldig. Naast hun camper is namelijk ook een speeltuintje met zand en water. Hij heeft de hele dag daar lekker gespeeld. Het was ook mooi weer met af en toe een klein buitje, maar het was een hele fijne dag. Thomas was ook helemaal op toen we naar huis gingen haha. Hij liggen binnen 2 minuten al te slapen in de auto.

Mijn leven in foto’s #111 - Met spoed naar kaakchirurg

Als je mijn dagelijkse planning volgt via Youtube, dan weet je dat ik een afspraak had gemaakt bij de tandarts. Ik had namelijk nadat we terug kwamen van de camping, behoorlijk veel pijn en ik dacht dat er weer een ontsteking zat. Ik heb namelijk eerdere ontstekingen gehad en toen kreeg ik een aantal wortelkanaalbehandelingen. Ik keek het een aantal dagen aan, maar besloot toch naar de tandarts te gaan. Hij kon geen ontsteking vinden, omdat ik ook geen pijn had bij het tikken op mijn kiezen en met een koud watje ook geen pijn had. Hij wilde graag foto’s maken en zag dat er een verstandskies doorkwam. Ik moest met spoed naar de kaakchirurg, want ik had ook slecht geslapen die nacht door de pijn. Ik kon die middag al terecht en de chirurg vertelde me dat de verstandskies enorm scheef zat en dat hij deze niet er uit kon halen omdat er een kans was op zenuwbeschadiging. Nou dat willen we natuurlijk niet. Dus besloot de chirurg om alleen de kroon van mijn kies af te halen.

Mijn leven in foto’s #111 - Met spoed naar kaakchirurg

Uhg, aan het einde van de middag kon ik weer naar huis en ik heb meer dan een week met een dikke wang en pijn rondgelopen. De wang is gelukkig iets minder dik, maar de pijn is er nog wel (gelukkig wel een stuk minder). Ook zitten de hechtingen er nog in. Ik hoop dat alles zo snel mogelijk weer over is. Heb jij ook wel eens een verstandskies laten trekken of een gedeelte eruit laten halen? Hoe lang had jij er last van?

Mijn leven in foto’s #111 - Schatkaart

Mijn leven in foto’s #111 - Schatkaart

Thomas vindt het ook super leuk om dingen te onderzoeken en uit te zoeken. Tijdens zijn slaapje overdag had ik even snel een schatkaart en een schat in elkaar gezet. Door middel van sleutels kon hij elk vakje open maken. Achter elk vakje zat een foto van een gedeelte uit onze woonkamer waar hij een nieuwe sleutel kon vinden om het volgend vakje open te maken. En bij het laatste vakje vond hij de plek waar de schat kon vinden. Hij vond het geweldig! Zo leuk om hem te zien zoeken en hoe enthousiast hij dan is als hij een sleutel of de schat heeft gevonden haha.

Mijn leven in foto’s #111 - Vrienden

We zijn ook naar onze vrienden geweest. In november gaan we met onze gezinnen op vakantie naar Center Parcs en hebben we ook de vakantie geboekt toen we alles besproken hadden. Super veel zin in!

Mijn leven in foto’s #111 - Lekker knutselen

Lekker knutselen en de deur versieren haha.

Mijn leven in foto’s #111 - Schoolreisje

Thomas heeft momenteel zomervakantie en als afsluiting zijn ze op schoolreisje geweest naar de speeltuin. Met de verschillende groepen van de peuterspeelzaal gingen ze met veel auto’s naar de speeltuin. Hij heeft het echt enorm naar zijn zin gehad en ze hadden ook echt goed weer. Echt leuk dat ze dit georganiseerd hadden!

Mijn leven in foto’s #111 - Uit eten

Mijn leven in foto’s #111 - Met spoed naar kaakchirurg + heerlijk uit eten + 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Gisteren zijn we heerlijk uit eten geweest met mijn familie. Het was super gezellig en we hebben heerlijk gegeten. Ook hadden ze daar een mooi speelzaal voor de kinderen, super leuk!

Mijn leven in foto’s #111 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

De 30 dagen, 30 vuilniszakken challange is voorbij. Helaas heb ik niet de 30 vuilniszakken gehaald, maar wel meer dan de helft. We hebben veel kleding weg kunnen doen, veel oude spullen van Thomas weg kunnen geven of kunnen verkopen. Ook hadden we veel spullen die niet meer te gebruiken waren (kapot, over de datum etc.), deze spullen moesten we weggooien. Thuis liggen nog een aantal vuilniszakken die we gaan inleveren bij de H&M zodra we weer nieuwe kleding gaan kopen. Ik ben blij dat we zoveel spullen weg hebben kunnen doen. We hebben spullen verkocht, dus het levert ook weer geld op. Maar we hebben ook andere mensen blij kunnen maken met de spullen die we zelf niet meer gebruiken, dus dat is echt top!

Het is vandaag weer een lekker weertje. We gaan even kijken wat we vanmiddag gaan doen. Thomas is namelijk een beetje ziekjes en ligt nu op bed, dus even kijken hoe hij zich vanmiddag voelt. Arme schat!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: