Mijn leven in foto’s #113 – Wandelen en fietsen, Little Green Library en Sanadome

Mijn leven in foto’s #113 - fietsen langs Kasteel Heukelum

De afgelopen weken hebben we weer leuke dingen meegemaakt. We hebben heerlijk een eindje gewandeld en gefietst, ik ben naar Little Green Library geweest in Leerdam en met mijn vriendinnetje naar Sanadome geweest. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #113 - wandelen

Op mooie fijne dagen vinden we het heerlijk om een eindje te gaan wandelen en vooral in Leerdam kan je echt fijn wandelen! Ben jij wel eens in Leerdam geweest?

Mijn leven in foto’s #113 - Little Green Library

Mijn leven in foto’s #113 - Little Green Library

Mijn leven in foto’s #113 - Little Green Library

Mijn leven in foto’s #113 - Little Green Library

Mijn leven in foto’s #113 - Little Green Library

Ook ben ik ook langs Little Green Library in Leerdam geweest. Je kan hier boeken en tijdschriften achterlaten of eventueel omruilen voor andere boeken en tijdschriften. Super tof idee en initiatief!! Natuurlijk heb ik ook een aantal boeken en tijdschriften achtergelaten. Voor Thomas heb ik drie kinderboekjes meegenomen, super leuk!

Mijn leven in foto’s #113 - hamburgers

Met ons eetschema kunnen we ook lekkere broodjes hamburger met light saus nemen, yummie!!

Mijn leven in foto’s #113 - me-time

Me-time!! Even heerlijk ontspannen!

Mijn leven in foto’s #113 - lego

Thomas vindt lego echt helemaal geweldig! We hebben al een groot kasteel voor hem gebouwd en ook het forbidden island, hij vindt het super leuk om zelf ook te bouwen en ermee te spelen.

Mijn leven in foto’s #113 - Mario Kart

Ook is hij dol op games, net als zijn papa en mama haha. Hier spelen we Mario Kart en hij wilde graag ook een race doen. Je zal het misschien niet geloven, maar hij werd bij de eerste race al eerste haha. Wel de 50cc hoor en we zaten al in de 100cc hihi. Maar hij vindt het echt geweldig!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Mijn vriendinnetje en ik zijn ook naar Thermen Sandome geweest. Wat is het daar toch echt super mooi en het is echt heerlijk om een dagje te ontspannen bij de thermen. Ik heb hier deze week ook een artikel over geschreven met meer foto’s: Heerlijk een dagje ontspannen bij Thermen Sanadome.

Mijn leven in foto’s #113 - Fotograferen

Ook zijn we heerlijk op pad geweest om te gaan fotograferen bij de Oisterwijkse Vennen. Hier komt nog een uitgebreid artikel over met mijn foto’s.

Mijn leven in foto’s #113 - Pakketje

Pakketje!!

Mijn leven in foto’s #113 - Fietsen

Mijn leven in foto’s #113 - fietsen

Thomas en ik zijn vrijdag lekker gaan fietsen naar mijn vriendinnetje en haar zoontje. We fietsen altijd door een prachtig gebied, ik kan daar echt van genieten! En Thomas vindt het ook echt heerlijk om een rondje te fietsen.

Gisteren hadden we de verjaardag van mijn schoonmoeder waar we bijna de hele dag zijn geweest en vandaag gaan we lekker relaxen. Even bijkomen van een drukke week.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: