Mijn leven in foto’s #116 – Event Kneipp Gift Shop, Adventskalenders en Mystery Bag t.w.v. 80 Euro GRATIS bij Boozyshop

Mijn leven in foto’s #116 - Boozyshop

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer veel meegemaakt. Ik mocht aanwezig zijn bij een event van Kneipp, Thomas en ik gingen met de trein naar mijn ouders en ik heb een mystery bag t.w.v. 80 Euro GRATIS ontvangen bij Boozyshop (bij een bestelling van minimaal 50 Euro). In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #116 - Wandelen in de Natuurtuin Leerdam

We hebben heerlijk gewandeld in de Natuurtuin in Leerdam.

Mijn leven in foto’s #116 - Adventskalenders

Dit zijn alle adventskalenders die ik heb, eentje van Rituals, één van The Body Shop en één zelf gemaakt voor Thomas. Morgen mogen we beginnen met uitpakken en ik ben echt enorm benieuwd naar de inhoud van de adventskalenders 🙂 . Heb jij ook een adventskalender?

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Event

We hadden ook nog een zeer tof event van Kneipp. Ze hebben een popup locatie geopend in Hoog Catharijne, namelijk de Kneipp Gift shop. Hier kan je heerlijke producten kopen en ook kan je hier een workshop krijgen hoe je de cadeaus heel mooi in kan pakken. Ook kan je er een stoelmassage krijgen en er is ook een dichter die een persoonlijke gedicht voor jouw ingepakte cadeau maakt. De Kneipp Gift Shop is nog tot en met 5 december geopend, dus neem snel een kijkje. Het was echt een heel leuk en gezellig event waar ik ook weer nieuwe bloggers heb ontmoet en ook weer bekenden heb mogen zien.

Mijn leven in foto’s #116 - Kneipp Goodiebag

Ook kregen we een heerlijke goodiebag mee met allerlei producten van de Goodbye Stress lijn, echt heerlijk! Natuurlijk komt er hier ook nog een uitgebreid artikel over.

Mijn leven in foto’s #116 - Thomas eerste keer in de trein

Mijn leven in foto’s #116 - Thomas eerste keer in de trein

Mijn leven in foto’s #116 - Thomas eerste keer in de trein

Mijn leven in foto’s #116 - Thomas eerste keer in de trein

Afgelopen weekend zijn Thomas en ik naar mijn ouders gegaan met de trein (mijn man was namelijk een week naar Frankrijk). Het was voor Thomas de eerste keer dat hij met de trein mee ging en hij vond het echt geweldig!! Zo leuk!

Mijn leven in foto’s #116 - Knuffelen met Linkie

Maar toen we thuis waren, was Thomas ook wel weer blij, want hij kon weer gaan knuffelen met Linkie, aawww!

Mijn leven in foto’s #116 - Knuffelen met Linkie

Linkie was ook weer blij om ons te zien en kwam gelijk al weer op schoot liggen, so cute!

Mijn leven in foto’s #116 - Eerste keer Tandarts

Ook was het gisteren de eerste keer dat Thomas naar de tandarts ging. Hij heeft het echt super goed gedaan en alles zag er zeer goed uit! Zo trots op hem!

Mijn leven in foto’s #116 - Boozyshop

Mijn leven in foto’s #116 - Boozyshop

Mijn leven in foto’s #116 - Boozyshop

Gisteren was het natuurlijk Black Friday en ik zag een geweldige actie bij Boozyshop. Bij een bestelling van minimaal 50 Euro, krijg je een mystery bag t.w.v. 80 Euro GRATIS!! Ik wilde wel wat nieuwe make-up uit proberen, dus besloot ik een bestelling te plaatsen. De eerste foto met inhoud is van de bestelling die ik had geplaatst en de laatste foto is de inhoud van de mystery bag! En wow, wat een mooie producten zitten hierin! Je kan nog gebruik maken van deze actie! Er zijn namelijk nog wat mystery bags over, dus ga snel naar Boozyshop om een bestelling te plaatsen en deze geweldige mystery bag GRATIS te ontvangen!

Vandaag gaan we lekker relaxen en leuke dingen thuis doen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan vandaag?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: