Mijn leven in foto’s #127 – Interview over de Tunnels van Leerdam, genieten van mooi weer en plantjes groeien goed

Mijn leven in foto’s #127 - Interview over de Tunnels van Leerdam, genieten van mooi weer en plantjes groeien goed

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer mooie dingen meegemaakt, zo hebben we genoten van het mooie weer (als het niet te warm was haha), we zijn geïnterviewd over de Tunnels van Leerdam en onze moestuin plantjes doen het zeer goed. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #127 - Laatste schooldag Thomas

Thomas had een aantal weken geleden zijn laatste schooldagje op de Peuterspeelzaal voor de zomervakantie. Dit hebben ze gevierd met een luchtkussen, slingers en leuke spelletjes. Hij vond het helemaal geweldig!

Mijn leven in foto’s #127 - Interview over de Tunnels van Leerdam, genieten van mooi weer en plantjes groeien goed

Mijn planner stickers lopen ook echt enorm goed. Super tof om te zien dat er steeds meer bestellingen binnen komen. Elke week moet ik wel de voorraad bijvullen, super leuk!

Mijn leven in foto’s #127 - Parasol

Op ons dakterras hebben we bijna de hele dag zon en daardoor is het echt te warm om daar te zitten als het al in de 20 graden is. We hebben dan nu ook een parasol gekocht en op ons dakterras geplaatst. In onze vakantie gaan we ons dakterras helemaal opruimen en schoonmaken en dan ga ik ook foto’s maken van onze parasol voor op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #127 - Interview over de Tunnels van Leerdam, genieten van mooi weer en plantjes groeien goed

Mijn leven in foto’s #127 - Moestuintje

Mijn leven in foto’s #127 - Moestuintje

We zijn ook naar mijn ouders geweest en hebben daar heerlijk genoten van het mooie weer. Mijn ouders hebben ook een moestuin en ik heb van mijn ouders ook andijvie gekregen en deze heb ik ook in mijn moestuintje geplaatst. Mijn moestuintje doet het echt zeer goed, ik ben er echt blij mee. Ik heb inmiddels ook meer zaadjes besteld die ik kan gebruiken in augustus. Natuurlijk laat ik binnenkort weer een moestuin update zien.

Mijn leven in foto’s #127 - Lego

Mijn leven in foto’s #127 - Lego

Thomas is echt dol op lego! Hij had een bak met lego gekregen van mijn schoonouders, zodat hij daar ook lekker met lego kan spelen. Thuis had hij een zeer grote bak met lego, maar ik had nieuwe kastjes besteld, zodat we alles konden gaan sorteren. Hij vindt het ook echt super leuk om de juiste kleuren bij elkaar neer te leggen.

Mijn leven in foto’s #127 - Lego

Nieuwe schoentjes voor Thomas!

Mijn leven in foto’s #127 - Airfryer

We kregen ook nog een cadeaupakket van Philips, vanwege de Airfryer. We hadden al een patatsnijder, een receptenboekje en een eidop dingetje of zoiets haha gekregen. Super tof!

Mijn leven in foto’s #127 - Animal Crossing

Er was ook weer een nieuwe update van Animal Crossing. Mocht je dit ook spelen, dan kan je mijn eiland bekijken met bovenstaand droomadres. Heb jij ook een droomadres, laat deze dan achter in de reacties.

Mijn leven in foto’s #127 - dakterras

Lekker op ons dakterras genieten van het mooie weer (toen het nog niet te warm was haha) en lekker Animal Crossing spelen.

Mijn leven in foto’s #127 - Luigi's Mansion

Op het moment spelen we ook Luigi’s Mansion 3, super tof spel. Thomas vindt deze ook helemaal geweldig en totaal niet eng haha.

Mijn leven in foto’s #127 - Interview over de Tunnels van Leerdam, genieten van mooi weer en plantjes groeien goed

Ook zijn we bij onze vrienden geweest, de jongens zijn echte vriendjes van elkaar. Ze kunnen zo leuk met elkaar spelen, echt genieten!

Mijn leven in foto’s #127 - Best friends

Beste maatjes van elkaar, so cute!

Mijn leven in foto’s #127 - Conspiracy19

Een tijdje geleden heb ik ook Conspiracy-19 gespeeld. Dit is een soort van escape room in een doos. Een puzzel met allerlei aanwijzingen die je dan moet oplossen. Het is echt een tof spel, hier komt binnenkort ook een review van (zonder natuurlijk spoilers te geven).

Mijn leven in foto’s #127 - Paula's Choice

Ook heb ik producten besteld bij Paula’s Choice. Ik ben hier enorm benieuwd naar en zal ook binnenkort een review hierover plaatsen.

Mijn leven in foto’s #127 - Interview over de Tunnels van Leerdam, genieten van mooi weer en plantjes groeien goed

Gisteren zijn Peter van Rooden van Historische Vereniging leerdam en ik geïnterviewd over de Tunnels van Leerdam. We komen dan binnenkort weer in het AD te staan, super tof natuurlijk. Als het zover is, laat ik dit natuurlijk ook weten op mijn blog.

Morgen gaan we heerlijk relaxen, het is echt te warm om iets te gaan ondernemen haha. Ik kan niet zo goed tegen die hitte, dus ik ga zo min mogelijk doen morgen haha.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: