Mijn leven in foto’s #17 – Nieuwe interieur spulletjes, blog 3 jaar en heerlijk zelfgemaakte eten!


Mijn leven in foto's #17 - nieuwe interieur spulletjes

De afgelopen twee weken hebben we veel dingen gedaan en meegemaakt. Zo hebben we nieuwe interieur spulletjes gekocht, mijn blog bestaat 3 jaar, we hebben heerlijk zelfgemaakte eten gegeten en nog meer!

Vandaag laat ik jullie dan ook zien wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen twee weken. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #17

Mijn leven in foto's #17

Twee weken geleden zijn we even naar de IKEA, Leenbakker en Kwantum geweest om nieuwe interieur spulletjes te gaan halen. Een wandplank voor aan de muur met allerlei decoratiespulletjes en nog een hangrek met plankjes voor onze kruiden, oliën en meer 🙂 . Ik ben er echt super blij mee, het maakt ons huisje nog meer af 🙂 .


Mijn leven in foto's #17

Mijn man maakt tegenwoordig ook pasta zelf, zoals hierboven tagliatelle 🙂 , echt super lekker! We hebben sinds kort ook een pastamachine 🙂 .


Mijn leven in foto's #17

We zijn ook naar Dille & Kamille geweest om nieuwe spulletjes te gaan halen en zag hier ook geweldige spullen voor de winactie 🙂 . Mocht je nog niet meedoen, dan kan dat hier: Zomerwinacties #3 – Win een tof zomerpakket met o.a. Dille & Kamille spulletjes en waxmelts + bandertje


Mijn leven in foto's #17

Zelfgemaakte spaghetti 🙂 , yummmm!!


Mijn leven in foto's #17

Op een zaterdagavond hadden we een feest van een vriend, hij is bezig om een huis helemaal op te gaan knappen en we hadden het feest in zijn “nog bouwval” huis haha. Was super leuk en gezellig en we gingen binnen barbeque-en, gewoon omdat het kan hahah.


Mijn leven in foto's #17

Heerlijk eten!! 😀


Mijn leven in foto's #17

Daar zijn de Turkse gehaktbroodjes weer 🙂 . Deze zijn echt zoooo lekker!


Mijn leven in foto's #17

Pasta Frittata, gemaakt van de overgebleven spaghetti die we zelf hadden gemaakt 🙂 . Dit is ook echt zo lekker!


Mijn leven in foto's #17

De nieuwe ELLE is binnen!


Mijn leven in foto's #17

Een behoorlijke tijd geleden heb ik al eens een artikel geschreven over een gezonde bananenbrood. Nu heeft mijn man deze weer gemaakt, maar dan in muffinvormpjes en met een noot er bovenop. Echt heerlijk!!


Mijn leven in foto's #17

Van de Rabobank kregen we de nieuwe RaboScanner binnen, normaal gebruiken we altijd een RaboReader, maar de scanner is nog veel handiger en sneller.


Mijn leven in foto's #17

Yeahhh de nieuwe IKEA gids, heerlijk om lekker in rond te neuzen en inspiratie op te doen 🙂 .


Mijn leven in foto's #17

Bij WestWing had ik nieuwe opbergdozen en nieuwe pannen besteld en deze kwamen afgelopen week binnen, echt perfect!


Mijn leven in foto's #17

Wow, op 15 augustus bestond mijn blog alweer 3 jaar! Wat gaat de tijd toch echt hard. Een tijdje geleden vroeg ik jullie om een aantal vragen in te vullen van de “Get to Know Your Readers tag” en jullie hadden ook vragen voor mij, deze heb ik natuurlijk ook beantwoord in dit artikel Miss Sentinelli bestaat vandaag 3 jaar! 🙂 . Ook kreeg ik vele lieve felicitaties, reacties en mailtjes. Echt super bedankt iedereen!


Mijn leven in foto's #17

Weer lekker eten 🙂 !


Mijn leven in foto's #17

Mijn vriendinnetje en ik hebben besloten om te gaan hardlopen en daarom hebben we nieuwe hardloopschoenen gekocht 🙂 . De eerste keer was best zwaar, maar echt lekker om te doen. Vanavond gaan we weer hardlopen 🙂 .


Mijn leven in foto's #17

Op dit moment zijn we een nieuwe serie aan het kijken, namelijk Lilyhammer, geweldige misdaadserie. Bij de eerste aflevering moest ik al super veel lachen haha. Ik zal hier binnenkort ook eens een artikel over gaan schrijven 🙂 .


Mijn leven in foto's #17

Mijn leven in foto's #17

En gisteravond hebben we heerlijk met een aantal buren gebarbequed op het dakterras van een buurman. Het was echt heerlijk weer, het eten was geweldig, het was super gezellig en als afsluiter kregen we in de verte ook nog eens mooi vuurwerk te zien 🙂 . Heerlijk zo’n zomeravond!

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: