Mijn leven in foto’s #29 – Kapper, KonMari methode en nieuwe spulletjes


Mijn leven in foto's - kapper, KonMari methode, vetplantjes, media box

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan, mee heb gemaakt en wat we hebben gekocht. Ik had heerlijk vakantie en ben naar de kapper geweest, heb de kledingkast opgeruimd met de KonMari methode, we hebben nieuwe spulletjes voor in huis en een nieuwe media box! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


rp_image-374-e1454152890670.jpeg

Twee weken geleden had ik lekker een weekje vakantie. Mijn man moest namelijk voor het werk naar het buitenland en besloot ik om heerlijk een weekje rust te nemen. Dit had ik echt nodig haha. In die week ben ik ook naar de kapper geweest en mijn haar weer korter laten knippen en weer in laagjes. Ik ben er echt super blij mee!


Mijn leven in foto's - Celblok H

Sinds een aantal weken is de serie Celblok H weer begonnen. Dit is alweer seizoen 3 en het is echt een geweldige serie. Super spannend! Zeker een aanrader om te gaan kijken!


Winactie - Win 50 Euro shoptegoed voor Valentijnsdag sieraden bij KAYA sieraden!

Er kwamen ook een aantal winacties online, op dit moment lopen er alweer 4 winacties! Doe jij al mee?


Opgeruimd! van Marie Kondo

Kledingkast opgeruimd met de KonMari methode

In mijn vakantie heb ik ook het boek Opgeruimd! Van Marie Kondi gelezen en aan de hand van haar boek en de KonMari methode mijn kledingkast opgeruimd. Wow, wat een verbetering en verschil met wat het voorheen was. Ik ben echt super blij met deze methode!


Mijn leven in foto's - Nieuwe vetplantjes

Yeahhh, eindelijk nieuwe plantjes voor in huis 🙂 . Super blij mee! Ik vind ze echt mooi staan zo 😀 .


Mijn leven in foto's - Media box M8s

Onze nieuwe Media Box de M8s was ook binnengekomen, hiermee kunnen we nu super veel films en series kijken…yeahhh!!!


Mijn leven in foto's - Regenbood in Rotterdam

Mooie regenboog in Rotterdam 🙂 .


Mijn leven in foto's - Linkie

Mijn leven in foto's - Linkie

Aawww, Linkie kan er altijd zo cute bij liggen he haha 🙂 .


Mijn leven in foto's - ELLE

Nieuw leesvoer! Alleen ik ga deze wel opzeggen, ik merk gewoon dat ik te weinig hierin kijk en lees. Dat vind ik gewoon zonde!


Mijn leven in foto's - Peaky blinders

Ja, het was even een verrassing om te zien dat twee Peaky Blinders acteurs (de Twins Henry & Nipper) ineens mij volgden op Instagram. Ze gingen ook foto’s liken etc. Natuurlijk deden ze dat ook vooral om volgers te krijgen haha. Maar goed, ik vond het wel grappig. Ik ben ze toen ook maar gaan volgen. Hierboven kan je trouwens zien dat ze mij inmiddels alweer ontvolgd hebben 😉 hahaha. Wel leuk dat ze er de tijd in steken. Owww ik kan trouwens echt niet wachten tot seizoen 3, hopelijk begint het weer in april!


Lampenkap

Bij Kwantum hebben mijn man en ik een nieuwe Lampenkap gekocht voor onze kristallen lamp (voet). Ik vind hem echt super mooi! Ja, we zijn echt dol op Leerdams glas zoals je kan zien, we hebben nog meer glasstukken in huis. We proberen hier en daar een aantal neer te zetten als decoratie 🙂 .


Mijn leven in foto's - Verlaten panden posters

Mijn leven in foto's - Verlaten panden posters

Voor de winactie van een tijdje geleden konden deelnemers posters van verlaten panden die ik heb gemaakt winnen. Ik had ze besteld en toen ze binnen kwamen heb ik ze eerst ondertekend en weer verstuurd naar de winnaars. Echt leuk om te lezen dat ze er ook echt blij mee zijn 🙂 . Hihi. Veel plezier ermee meiden!

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 . Vandaag lekker een rustig dagje en vanavond heerlijk yoga-en!

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: