Mijn leven in foto’s #48 – Pakketjestijd, Echte Post Is Cool en nieuwe babyspulletjes


Mijn leven in foto's #48 - Echte Post Is Cool - Adventskalender

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hebben weer nieuwe babyspullen gekocht en gekregen. Ik ben lekker bezig geweest voor Echte Post Is Cool en ook al een pakketje ontvangen en laat ik weer foto’s van Link zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #48 - Pakketje

Mijn leven in foto's #48 - Battlefield

Altijd super leuk om een pakketje te ontvangen. Battlefield 1!! Deze heeft mijn man voor zijn verjaardag gekregen. Ik vind het echt een super mooi, heftig en zeer gaaf spel. Ik ga hier ook binnenkort nog een uitgebreid artikel over schrijven.


Mijn leven in foto's #48 - Telefoonhoesje

Een nieuw telefoonhoesje met mijn blognaam erop 🙂 . Mijn oude hoesje was helemaal verrot en ik kreeg de kans om een nieuw hoesje te laten ontwerpen. Super leuk natuurlijk!


Mijn leven in foto's #48 - Powerbank

Ook ontving ik nog een powerbank, hier komt nog een uitgebreid artikel van online!


Mijn leven in foto's #48 - Babyspulletjes

Mijn leven in foto's #48 - Babyspulletjes

Hoe lief en cute!! Deze kregen we van mijn schoonouders 🙂 . Super bedankt!


Mijn leven in foto's #48 - Babyspulletjes

Mijn vriendinnetje en ik zijn ook nog naar Nieuwegein geweest om nieuwe babykleertjes te kopen. Ik vind ze zo cute en stoer 🙂 !


Mijn leven in foto's #48 - Echte Post Is Cool - Adventskalender

Ook met de derde editie van #EchtePostIsCool doe ik natuurlijk weer mee 🙂 . Dit keer krijgt mijn lootje, naast normale cadeautjes, ook nog iets extra’s. Namelijk een echte “Miss Sentinelli’s adventskalender”. Heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en ik hoop dat mijn lootje er ook zeer blij mee is hihi. En ik ben natuurlijk zeer benieuwd hoe degene het volhoudt om elke dag in december een cadeautje open te maken 🙂 . We zullen het zien 😀 !


Mijn leven in foto's #48 - Tuincentrum

Mijn leven in foto's #48 - Tuincentrum

Mijn leven in foto's #48 - Tuincentrum

Mijn vriendinnetje en ik zijn ook nog naar het tuincentrum in Maarssen geweest waar ze ook een kerstshow hebben op dit moment. Super leuk om inspiratie op te doen voor leuke DIY projecten. Ik ben dol op uiltjes en wil hier ook weer wat mee gaan doen hihi.


Mijn leven in foto's #48 - Pakketje

En nog een pakketje dat ik ontving 🙂 . Wat zal erin zitten? Er komt hier sowieso een artikel van online!


Mijn leven in foto's #48 - Vloedkleed

Mijn leven in foto's #48 - Vloedkleed

En onze vloerkleed voor in de babykamer ontvingen we ook deze week. Ik vind hem super mooi geworden! De kleur is precies goed!


Mijn leven in foto's #48 - Echte Post Is Cool

Mijn leven in foto's #48 - Echte Post Is Cool

Jaaaaa, gisteren kreeg ik mijn eerste pakketje binnen van Utsukusy-Schoonheid.nl voor #EchtePostIsCool <3 , echt super gaaf. Ik ben zo benieuwd wat er in zit hihi. Nog een weekje wachten totdat ik het mag openen hihi. Spannend!!

En natuurlijk weer foto’s van onze stinkieboy, Link:


Mijn leven in foto's #48 - Link

Mijn leven in foto's #48 - Link

Mijn leven in foto's #48 - Link

Mijn leven in foto's #48 - Link

Vandaag hebben mijn man ik gordijnen besteld voor in de babykamer, deze worden over drie weken geleverd. Echt perfect! Natuurlijk laat ik dan ook weer foto’s zien hiervan! Vandaag ga ik verder lekker knutselen, alle cadeautjes voor #EchtePostIsCool ga ik mooi inpakken en dan hopelijk vandaag kan het op de post. En anders zal het maandag zijn 🙂 . Ik ben benieuwd wat mijn lootje er allemaal van gaat vinden hihi.

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: