Mijn leven in foto’s #52 – Kerst, geboortegeschenk en topper hoeslaken van Dekbed-Discounter


Mijn leven in foto's #52 - Kerst, geboortegeschenk en topper hoeslaken van Dekbed-Discounter

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hebben heerlijk Kerst gevierd, we kregen een prachtig glasstuk als geboortegeschenk, ontving ik een topper hoeslaken van Dekbed-Discounter en meer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #52

Mijn leven in foto's #52

Wat was Kerst dit jaar enorm bijzonder. Onze eerste Kerst als gezin, Thomas zijn eerste Kerst! Zo leuk en mooi 🙂 . We hebben Kerst met onze ouders gevierd 🙂 . Heerlijk bij elkaar zijn en lekker eten! Genieten 🙂 .


Mijn leven in foto's #52

Ugh met mijn PDS gaat het de laatste tijd niet echt goed. Hiervoor heb ik nu zakjes die ik moet innemen en klysma’s voor als het echt foute boel is. Hier komt nog een uitgebreid artikel van online.


Mijn leven in foto's #52

Ik kreeg nog een super lief kaartje van Utsukusy. Super bedankt!


Mijn leven in foto's #52

Mijn leven in foto's #52

Mijn leven in foto's #52

Van Dekbed-Discounter.nl ontving ik een nieuwe hoeslaken voor over onze topper van onze boxspring. Dekbed-Discounter.nl is een webshop met een zeer uitgebreid assortiment. Je kan hier terecht voor bijvoorbeeld dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, hoofdkussens, spreien, badtextiel, maar ook voor boxspringen en matrassen.

Bovenstaande hoeslaken is een topper dubbel Jersey hoeslaken van het merk Ambiante. Het is een ademende hoeslaken en van 100% rekbaar katoen, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Deze topper hoeslaken is echt een topper!


Mijn leven in foto's #52

Thomasje is nu ook ingeschreven bij de bibliotheek en we kregen dit super schattig koffertje met boekjes erin.


Mijn leven in foto's #52

Mijn leven in foto's #52

Van de gemeente Leerdam kregen we een prachtig glasstukje als geboortegeschenk 🙂 .


Mijn leven in foto's #52

Heerlijk buiten wandelen 🙂 .

En natuurlijk nog een foto van onze Link, meneer was bang voor vuurwerk en ging schuilen onder de box hahah:


Mijn leven in foto's #52

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: