Mijn leven in foto’s #54 – #EchtePostIsCool 4.0, perspakket en een nieuwe vlogcamera!

Mijn leven in foto's #54 - Glasmal

Elke twee weken laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt, heb gekocht of gekregen. Ik doe mee met EchtePostIsCool, ontving een heerlijk perspakket en ik heb een nieuwe vlogcamera. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

Een tijdje geleden kocht een vrouw een aantal fotografie werken van mijn man. En vorige week kwam ze langs om bovenstaande prachtige glasmal te geven. Hoe ontzettend lief zeg! Mijn man en ik zijn beide enorm fan van glas en we hebben dan ook vele glaskunst werken in huis staan. Deze prachtige glasmal past daarom ook echt zeer goed bij ons!

Mijn leven in foto's #54 - perspakket

Mijn leven in foto's #54 - perspakket

Afgelopen week had ik een pakketje gemist, maar ik had niks besteld. En ook dit keer doe ik mee met Echte Post Is Cool en misschien was dit wel al het pakketje voor Echte Post Is Cool….dan zou het wel heel erg vroeg zijn hihi. De volgende dag ontving ik een doos van Kneipp met een heerlijk perspakket erin! Geen Echte Post Is Cool, alhoewel dit natuurlijk ook heel erg cool is. Over deze twee producten komt volgende week een uitgebreid review van online.

Mijn leven in foto's #54 - Nikon Coolpix a900

Mijn man en ik kochten een nieuwe Nikon Coolpix a900 om hiermee te gaan vloggen. Mijn eerste vlog ga ik maken tijdens een urbex trip die snel eraan gaat komen. Als je mijn Facebook pagina hebt geliked, dan heb je misschien al een vlogje van mijn man gezien. Ik heb hem ook hieronder neergezet:

https://www.youtube.com/watch?v=7uSH1XMiweE

Mijn leven in foto's #54 - Papa's 65e verjaardag + barbecue

Mijn vader was 65 jaar geworden en we vierden zijn verjaardag met een heerlijke barbecue. Ja in Meppel kan alles 😉 haha. En het erge is nog, dat dit de tweede barbecue is van het jaar bij mijn ouders hahaha. Ik kan er echt van genieten!

Mijn leven in foto's #54 - #EchtePostIsCool

Afgelopen woensdag kreeg ik dan toch echt mijn #EchtePostIsCool pakket binnen. Wow, toch lekker vroeg hihi. En zo groot en echt mooi ingepakt. Alvast zeer bedankt aan degene die mij als lootje had. Ik ben zo benieuwd wat erin zit, maar ik moet nog wachten tot 18 maart 😀 ….oei! Hahaha

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning vandaag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: