Mijn leven in foto’s #65 – afscheidscadeaus, 400+ nieuwsbrief inschrijvingen en nieuwe knutselspullen

Mijn leven in foto's #65 - afscheidscadeaus, 400+ nieuwsbrief inschrijvingen en nieuwe knutselspullen

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. Ik ontving afscheidscadeaus, kocht weer nieuwe knutselspullen en heb 400+ nieuwsbrief inschrijvingen 🙂 . Neem weer een kijkje in mijn leven.

Ik ben weer lekker bezig geweest in mijn Bullet Journal. Ik wil steeds meer oefenen met handlettering en tekenen. Vind het zo leuk om te doen en het ziet er ook echt cute uit.

Mijn leven in foto's #65 - 400 nieuwsbrief inschrijvingen

Wow, ik had de 400 nieuwsbrief inschrijvingen behaald. Inmiddels zijn het er alweer 425, dus op naar de 500!

Mijn leven in foto's #65 - Utsukusy

Van Utsukusy ontving ik weer een heerlijk pakketje! Momenteel ben ik twee producten aan het testen. Natuurlijk komt er snel hier een uitgebreid artikel van online.

Mijn leven in foto's #65 - Thomas

Thomasje vind boekjes echt ontzettend leuk en interessant haha, hij pakt zelfs mijn boekjes om in te bladeren lol.

Mijn leven in foto's #65 - Washi tape en mini markers HEMA

Bij de HEMA heb ik nog een aantal markers en Washi tape gekocht. Ik zag de washi tape al zo lang liggen, maar telkens liet ik ze liggen. Nu vond ik het eens tijd om ze echt te gaan kopen haha.

Mijn leven in foto's #65 - afscheidscadeaus

Mijn leven in foto's #65 - afscheidscadeaus

Nog 1,5 dag werken en dan heb ik vakantie en ga ik weg bij het bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt. Op mijn werk kreeg ik een aantal afscheidscadeaus, super lief! Twee vaasjes en een puzzel voor Thomas en ook nog een boeddha beeldje van hout, wow!

Mijn leven in foto's #65 - bodywarmer

Thomas heeft een nieuwe bodywarmer, echt zo stoer!!

Mijn leven in foto's #65 - Paperdistrict

Mijn leven in foto's #65 - Paperdistrict

Bij PaperDistrict.com bestelde ik twee pakken met stickers, super veel stickers! Ik kreeg ook nog een lief kaartje en een washi tape erbij, super lief!

Mijn leven in foto's #65 - Zomermarkt Leerdam vulpen

In Leerdam is er dit weekend een zomermarkt. Ik ben vandaag heerlijk met Ukkie gaan wandelen en over de markt gelopen. Tijdens het lopen op de markt kwam ik langs een boekenwinkeltje en hier hadden ze super cute vulpennen, ik moest er één meenemen haha. Ook kocht ik een etui voor al mijn pennen en markers.

Morgen gaan we naar de IKEA om een kastje te kopen voor al mijn knutselspullen. Nu ligt er veel in een kast boven op onze slaapkamer. Maar aangezien ik altijd beneden werk, wil ik een kastje hebben waar ik al mijn spullen in kwijt kan zodat ik niet de hele tijd van boven naar beneden hoef te lopen met al die spullen. Verder heerlijk genieten van het weekend en lekker wandelen met Thomasje 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: