Mijn leven in foto’s #90 – Monkey Town, Nieuwe planner en tas en Visserijdag Spakenburg

Mijn leven in foto’s #90 - Spakenburg  Visserijdag

Het is alweer weekend, heerlijk genieten! Vandaag was het ook weer heerlijk weer, niet te warm, gewoon lekker. We zijn vandaag naar de Visserijdag in Bunschoten-Spakenburg geweest met onze fotografie vrienden. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #90 - MonkeyTown Leerdam

Twee weken geleden zijn we naar Monkey Town geweest. Het was voor ons de eerste keer en Thomas vond het echt super leuk! In het begin moest hij een beetje alles bekijken, maar later ging hij helemaal los haha. Morgen gaan we weer naar Monkey Town met mijn vriendinnetje en haar zoontje, echt zin in!

Mijn leven in foto’s #90 - Diana Leeflang spullen

Bij Kruidvat in Leerdam hadden ze nog spullen liggen van Diana Leeflang en ik heb de reisetui voor mijn Bullet Journal en twinmarkers meegenomen.

Mijn leven in foto’s #90 - Purpuz planner

Ik ontving de Limited Edition van de Purpuz Planner, namelijk de Purpuz Planner 2019 – Pink. Ik ben deze momenteel aan het testen en binnenkort komt hier een uitgebreid review over. Zou deze mijn Bullet Journal gaan vervangen? Ik ben enorm benieuwd!

Mijn leven in foto’s #90 - 19 before 2019

Ik heb voor mezelf de 19 Before 2019 challenge ingevuld. 19 kleine en grote doelen die ik wil behalen voor 2019, nog maar 18 weken te gaan!

Mijn leven in foto’s #90 - Nieuwe tas

Ook ontving ik een nieuwe schoudertas. Hier is deze nog ingepakt want ik ga hem nog mooi op de foto zetten. Ik vind de tas echt geweldig!! Binnenkort komt er natuurlijk ook hier een uitgebreid review van en daarbij ook een winactie! Hou mijn blog dus in de gaten!

Mijn leven in foto’s #90 - Jamie Oliver gerecht

Ik had eens zin in een heerlijk Jamie Oliver gerecht, dit is één van mijn favoriete gerechten van Jamie Oliver. Yummie!!

Mijn leven in foto’s #90 - knutselen voor oma

Mijn schoonmoeder werd woensdag 65 jaar en Thomas en ik hebben heerlijk geverfd en geknutseld!

Mijn leven in foto’s #90 - Loevestein

Mijn leven in foto’s #90 - Loevestein

Mijn leven in foto’s #90 - Loevestein

Afgelopen week zijn we naar Slot Loevestein geweest om heerlijk rond te wandelen.

Mijn leven in foto’s #90 - De Sims Freeplay

Er kwam ook weer een nieuwe update van De Sims Freeplay online.

Mijn leven in foto’s #90 - Spakenburg  Visserijdag

Mijn leven in foto’s #90 - Spakenburg  Visserijdag

Vandaag zijn we naar de Visserijdag in Bunschoten-Spakenburg geweest. Hier zijn we al twee keer eerder geweest, de foto’s van een aantal jaar geleden kan je hier bekijken:
Mijn foto’s van PhotoWalk op de Visserijdag te Spakenburg
Foto’s van Visserijdag Spakenburg 2015.

Het was weer leuk om hier rond te lopen, maar ik denk dat we hier niet meer naar toe gaan. We hebben het nu wel echt gezien daar hehe. En het was echt enorm druk vandaag. Maar het is zeker een aanrader om eens naar toe te gaan als je er nooit bent geweest.

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Morgen gaan we naar Monkey Town en verder heerlijk relaxen en genieten van de laatste dag van het weekend!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: