Mijn leven in foto’s #92 – Opaalkust, foto’s van nieuwe tas en knutselwerk en cadeau voor Hans

Mijn leven in foto’s #92 - Opaalkust

Het is alweer zaterdag, heerlijk genieten van het weekend! Afgelopen weekend zijn we heerlijk naar de Opaalkust geweest in Frankrijk om te gaan fotograferen, super tof! In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #92 - Knutselwerk Hans

Twee weken terug hebben Thomas en ik heerlijk geknutseld voor Hans zijn verjaardag. Hij is namelijk aankomende dinsdag jarig en we besloten om het cadeau al te geven. Thomas vindt knutselen echt super leuk om te doen, heerlijk verven en mij helpen om dingen aan elkaar te plakken hihi. Hans vond het ook echt super mooi en was ook zeer blij met zijn cadeau.

Mijn nieuwe roze geweven leren shopping bag ‘TL KeyLuck’ van ToscaneTips

Ook gingen we dat weekend foto’s maken van mij en mijn nieuwe roze geweven leren shopping bag ‘TL KeyLuck’ van ToscaneTips

Mijn leven in foto’s #92 - Nieuwe laarzen

We zouden naar de Opaalkust in Frankrijk gaan met onze fotografievrienden en ik moest nog wel nieuwe laarzen hebben, dus besloot deze te kopen. Lekker simpele laarzen, maar zitten prima!

Mijn leven in foto’s #92 - Opaalkust

Mijn leven in foto’s #92 - Opaalkust

Mijn leven in foto’s #92 - Opaalkust

Mijn leven in foto’s #92 - Opaalkust

Een aantal foto’s die ik heb gemaakt met mijn iPhone van de Opaalkust. Wat is het daar echt prachtig zeg! Super mooi! We hadden ‘s ochtends best prima weer, maar het begon al snel te regenen en het bleef maar regenen, toen hebben we maar besloten om naar huis te gaan. We gaan zeker nog eens terug om nog meer foto’s te maken, het is voor ons ook maar 3 uurtjes rijden ongeveer. Ik moet mijn foto’s nog bewerken, dus deze komen binnenkort op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #92 - Treinongeluk

Toen ik maandag onderweg was naar huis in de trein, reed de trein tegen een fruitkar aan. We reden net voorbij Geldermalsen en bij een overgang knalde de trein tegen de fruitkar aan. Gelukkig geen gewonden, maar wel een chaos. We moesten ook wachten totdat de politie kwam voordat ze mochten beslissen wat ze mochten doen. We mochten ook niet uit de trein, ook logisch want dat is zeer gevaarlijk. Al met al viel het best mee, ik was een uur later thuis.

Mijn leven in foto’s #92 - Mijn man doet mee met een fotowedstrijd

Mijn man doet binnenkort mee met een fotowedstrijd. Dit is een foto die hij begin dit jaar heeft gemaakt. Zo’n prachtige foto!! We gingen naar IKEA om even een lijst te gaan halen voor de foto.

Mijn leven in foto’s #92 - chocolademelk

Sjah, nu het wat kouder word, heb ik echt weer zin in chocolademelk met slagroom haha. Yummie!!

Mijn leven in foto’s #92 - bootjes

Dit weekend gaan we heerlijk relaxen en lekker veel spelen met Thomas. We hadden vanochtend bootjes gevouwen die Thomas in het water mocht zetten, super schattig!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: