Mijn leven in foto’s #96 – Sinterklaas intocht met meet en greet, Printer en Silhouette Cameo 3

Mijn leven in foto’s #96 - Stampin Up

Sinterklaas is in Nederland! Super leuk natuurlijk! Ook wij zijn naar de intocht geweest en Thomas heeft ook een meet en greet gehad met Sinterklaas, echt tof! In dit artikel laat ik zien wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Een tijdje geleden had ik een bestelling geplaatst bij Stampin Up via Pootles.co.uk. Sam van Pootles.co.uk had mij een nieuwe stampset gestuurd met een aantal samples van kaartjes. Super tof en lief! Ik ben momenteel ook bezig om een aantal kerstcreaties te maken met de stampin up bestelling. Deze komen binnenkort ook op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #96 - Onderzoek naar de tunnels van Leerdam

Ook ben ik weer op pad geweest om onderzoek te doen naar de tunnels van Leerdam. Ik mocht bij een vrouw een klein keldertje in waar mogelijk vroeger ook een ingang zat. Helaas is alles dicht, dus kunnen we dit niet meer achterhalen.

Mijn leven in foto’s #96 - Onderzoek naar de tunnels van Leerdam

Ook stonden we weer in de krant 🙂 . Super tof natuurlijk!

Mijn leven in foto’s #96 - Winactie

Er kwam ook een nieuwe winactie online, namelijk Winactie – Win de Eenvoudig Leven Agenda 2019! Geef voorrang aan wat het belangrijkste voor je is!.

Mijn leven in foto’s #96 - Printer

Al een hele tijd hadden we geen printer meer, omdat onze oude printer helemaal kapot was. Maar ik miste toch wel een printer, dus kocht ik een nieuwe. Echter toen ik deze binnen kreeg, zat er een kapotte cartridge bij. Van bol.com kreeg ik een compleet nieuwe printer, echt een super service! Nu is de printer helemaal goed!

Mijn leven in foto’s #96 - Journalling

Ik heb een aparte journal waar ik allerlei herinneringen in plaats. Ik ben vooral geïnspireerd door Crea Chick. Thomas vindt het ook echt leuk om alle foto’s in het boekje terug te zien.

Mijn leven in foto’s #96 - Sinterklaas intocht

Afgelopen zaterdag was er de Sinterklaas intocht in Leerdam. Samen met mijn lieve vriendinnetje en haar zoontje zijn we hier naar toe geweest. Thomas heeft echt genoten van de intocht en we staan ook zelfs op de film. Mijn man mocht mee op de boot omdat hij foto’s moest maken van de intocht, super tof natuurlijk. Ook wij staan op de foto met Sinterklaas erbij, echt leuk!

Mijn leven in foto’s #96 - Kever

Mijn broer was een aantal weken geleden jarig en we ging hier afgelopen zondag naar toe. Mijn broer en schoonzus hebben echt een super lieve poes, genaamd Kever. Thomas kan altijd zeer lief met dieren omgaan, so cute!

Mijn leven in foto’s #96 - Meet en Greet met Sinterklaas

Mijn leven in foto’s #96 - Meet en Greet met Sinterklaas

Mijn leven in foto’s #96 - Meet en Greet met Sinterklaas

Afgelopen woensdag was er ook een meet en greet met Sinterklaas. Samen met mijn schoonouders waren we hier, echt super leuk! Thomas vond het heel erg leuk, vooral de zwarte pieten vindt hij geweldig. Toen hij bij Sinterklaas kwam, vond hij het wel een beetje spannend. Wat echt super tof is, dat ieder kind een cadeautje kreeg. Echt zeer lief van de organisatie! Zo goed geregeld!

Mijn leven in foto’s #96 - Silhouette Cameo 3

Jaaaa!!! Al een tijdje ben ik voor de Silhouette Cameo 3 aan het sparen en nu kon ik hem dan eindelijk gaan kopen. Ik heb hem vandaag binnengekregen, dus ik ben nog volop dingen aan het uitproberen. Maar ik ben er al enorm blij mee!!

Mijn leven in foto’s #96 - Knutselen

Vandaag hebben Thomas en ik heerlijk geknutseld. Het is zo koud buiten, dat we lekker binnen zijn gebleven vandaag. En natuurlijk met Sinterklaas in Nederland, hebben we Sinterklaas en zwarte pieten gemaakt 🙂 .

Vanavond ga ik vooral mijn Cameo testen en ook heerlijk in mijn journal bezig zijn. Ook morgen gaan we heerlijk relaxen en genieten van het weekend!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: