Mijn nieuwe bullet journal voor 2016


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Vorig jaar heb ik voor het eerst een bullet journal opgezet en ik kan eigenlijk niet meer zonder dit handige systeem! Het is nu alweer januari 2016 en dat betekent natuurlijk dat er een nieuwe bullet journal opgezet moet worden. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn nieuwe bullet journal zien.

Van mijn lieve vriendinnetje heb ik ook een super mooie en agenda gekregen die ik gebruik voor de dagelijkse todo dingen en afspraken, deze hoef ik dan niet meer in mijn bullet journal te zetten. In mijn bullet journal zet ik wel vele andere verschillende lijstjes en algemene to do dingen die ik nog moet inplannen.

Ik heb voor mijn bullet journal een zwarte notitieboekje gebruikt en deze opgevrolijkt met washi tape en een sticker waarop ik de bullet journal tekst op heb gezet.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Aan de binnenkant heb ik een legenda neergezet met de icoontjes die ik in mijn bullet journal gebruik.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Op de eerste pagina zet ik mijn inhoudsopgave en zoals je ziet heb ik al aardig wat in mijn nieuwe bullet journal neergezet. Oja, het weggeveegde gedeelte is iets persoonlijks, deze kan ik helaas niet met jullie delen hihi.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

In mijn oude bullet journal stonden natuurlijk nog veel dingen die ik zo over kon nemen, zoals de tags die ik nog wil invullen en de items die nog op mijn wishlist staan.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Tegenwoordig heb ik zoveel producten in huis die ik allemaal nog moet reviewen, dat ik er maar een lijstje van heb gemaakt. Anders kan ik het ook niet meer bijhouden haha. De items met een datum erachter, zijn de items die ik ontvangen heb van een bedrijf en waar een deadline bij zit. De datum is de dag van ontvangst.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Films, ik ben er dol op zoals jullie misschien wel weten! Ik heb hier twee lijstjes staan. Een lijstje met de films die we gezien hebben en een lijstje van de films die we absoluut nog willen zien. Elke keer als we een film hebben gezien, dan vink ik hem af en zet ik hem op het lijstje van de films die we gezien hebben. Van de films die we gezien hebben, schrijf ik dan weer een artikel over en vink ik ze ook weer in dat lijstje af.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Ik heb zoveel blogonderwerpen in mijn hoofd, dat ik ze ook maar heb opgeschreven. Anders vergeet ik ze gewoon weer. Het lijstje wat je hier ziet is lang niet alles haha. Er komen dus zeker nog vele mooie onderwerpen aan.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

En mijn blog ben ik de hele tijd aan het verbeteren. Elke dag kijk ik hier wel naar. Ik heb dus ook een grote lijst met allerlei verbeteringen die ik nog graag wil doorvoeren op mijn blog.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Van de week schreef ik al over mijn blogdoelen voor 2016 en deze heb ik ook in mijn bullet journal gezet zodat ik er altijd snel naar kan kijken.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Ik wil eigenlijk steeds meer met mijn bullet journal bezig zijn, ik vind het een heerlijk systeem en ben dan ook meer onderzoek gaan doen op internet. Ik kwam een zeer handige en leuke blog tegen, namelijk Bohoberry.com en zij is een echte bullet journal junkie haha. Van haar blog heb ik ook echt leuke ideeën op kunnen doen. Zoals hierboven een tracker, hier zet ik de dingen in die ik dagelijks uitvoer of uit wil voeren. Zodat ik ook kan zien of het echt die dag helemaal gelukt is. Ik wil ook meer kleur gebruiken in mijn bullet journal, dus heb ik deze alvast een beetje ingekleurd 🙂 .


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

Een ander idee dat ik bij haar tegenkwam, is het bijhouden van herinneringen per maand. Op deze pagina zet ik voor januari al mijn herinneringen neer. Een beetje op een speelse manier, zoals met icoontjes en teksten die scheef staan 🙂 . En ja, wij hebben wat gewonnen met de staatsloterij haha.


Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

En hier zet ik ook per maand in wat mijn doelen zijn voor die maand. Dit gaat vooral om blogdoelen. Mijn persoonlijke doelen wil ik nog een aparte pagina voor maken.

Ook heb ik alvast een aantal pagina’s ingedeeld, maar die nog wel leeg zijn. Deze heb ik bewaard voor bijvoorbeeld facturen die ik dit jaar verstuur, inkomsten en uitgaven, vakanties & vrije dagen, foto’s bewerken, mogelijke samenwerkingen, sparen en nieuwe collecties. Mijn bullet journal zal nog veel meer uitgebreid worden dan dat het nu is. Maar ik ben al zeker blij met mijn eerste opzet 🙂 .

Gebruik jij ook een bullet journal? En heb jij nog leuke tips en tricks?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

18 thoughts on “Mijn nieuwe bullet journal voor 2016

 1. Wauw dit ziet er erg handig uit! Alleen erg moeilijk voor mij om zoiets te maken, aangezien alles altijd superchaotosch werkt in mijn hoofd en ik hierdoor bijna niets fatsoenlijk kan ordenen. Ik zou willen dat ik dat zo kon! Ik ben jaloers! Liefs ilona
  ilona onlangs geplaatst…Fotodagboek #7My Profile

  • Ik heb ook altijd veel dingen in hoofd, en als ik het dan in mijn bullet journal zet, heb ik weer rust in mijn hoofd 🙂 . Ik vind het een heerlijk fijn systeem, je kan er zoveel handige dingen mee doen.

 2. Ik ben geïnspireerd door bohoberry en door haar ben ik ook begonnen met het bullet journal systeem. Ik heb het al eens eerder geprobeerd maar toen wou het niet zo lukken. Maar haar bulletjournal is echt geweldig en heeft mijn helemaal geïnspireerd en gemotiveerd om een mooie bulletjournal te maken. En mijn voornemens is om mij daar ook aan te houden.

  Je bullet journal ziet er in ieder geval al heel leuk uit! Ik heb zelf een soort gelijk notitieboekje alleen met hokjes, anders staat alles schots en scheef bij mij hahah!

  • Ja ze kan echt mooie pagina’s maken in haar bullet journal. Ik wil echt nog veel leren van haar! 😀
   Succes en veel plezier met jouw bullet journal 🙂 !

 3. Ik heb de Bullet Journal afgelopen november ontdekt en ben helemaal om. Het is nog wel even zoeken wat het beste werkt en wat ik er in wil zetten. Ik gebruik het nu als dagelijks to do lijst, maar jou werkwijze klinkt een stuk handiger.

  Wist je trouwens dat er een Internationale Facebookgroep is voor Bullet Journal? Bohoberry zit er volgens mij ook bij. Ik heb er al heel veel inspiratie op gedaan. Het heet Bullet Journal Junkies.

  • Aaah dat is nog eens handig! Ik heb mezelf zojuist gelijk even aangemeld. Nu op acceptatie wachten hihi. Dank je voor de tip! 🙂

  • Dit notitieboekje heb ik eens gekregen, hij is niet helemaal blanco, wel met lijntjes. Je zou eens bij de Hema kunnen kijken of die ook blanco versies heeft. De Hema heeft wel vaker mooie en handige notitieboekjes 🙂 . Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge