Mijn nieuwe werkplek op zolder

Mijn nieuwe werkplek op zolder

Begin juli zijn wij verhuisd naar een mooier en groter huis. In dit artikel laat ik op foto’s en in een filmpje mijn nieuwe werkplek op zolder zien. Kijk dus snel verder!

Filmpje werkplek

Foto’s werkplek

Aan een kant heb ik twee bureaus staan. Zoals jullie wellicht weten heb ik meerdere websites, zoals bijvoorbeeld deze, maar ook mijn Crafts By Sentinelli waarvoor ik dus veel ook aan het knutselen ben. Ik heb dus een werkplekje waar ik heerlijk aan kan knutselen en daarnaast mijn laptop en een extern beeldscherm waar ik mijn werk als Virtual Assistent kan uitvoeren, maar ook kan bloggen en mijn filmwerk kan editen. Ook heb ik hier mijn printers staan op mijn tweede bureau, voor het printen en snijden van mijn planner stickers, maar ook heb ik hier een gewone printer staan voor de wat simpelere print werk.

Dan heb ik aan de andere kant twee kasten staan waar mijn printer spullen en al mijn knutselspullen in staan.

Bovenop de kasten heb ik al mijn projecten staan, maar ook mijn Bronze Elite pin die ik heb gekregen voor Crafts By Sentinelli.

Aan de linkerkant van mijn kamer naast mijn knutselplekje heb ik ook nog een roltafel staan waar ik knutsel tool plaats, zoadat ik er ook snel bij kan.

En natuurlijk hebben we ook Linkie, die ligt ook enorm graag bij mij als ik hier aan het werk ben.

Ik ben echt enorm blij met mijn werkplek. Ik heb genoeg ruimte om aan het werk te gaan en ik kan al mijn spullen kwijt.

Hoe vind jij mijn werkplek? Heb jij ook een eigen werkplek in huis of ergens op een kantoor?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: