Miss Sentinelli is vanaf vandaag mijn eigen bedrijf


Miss Sentinelli is vanaf vandaag mijn eigen bedrijf

Vanochtend ben ik naar de Kamer van Koophandel geweest om mijn blog in te laten schrijven als mijn eigen bedrijf. Vanaf vandaag mag ik mijn blog dan ook mijn eigen bedrijf noemen 😀 ! Super gaaf! Vandaag vertel ik hoe dit allemaal verliep.

Inmiddels blog ik al bijna 4 jaar lang (vanaf 15 augustus) en ik begon er steeds meer mee te verdienen. Daarnaast schrijf ik ook nieuwsbrieven voor bedrijven en andere content. Ik wilde er dus hier meer mee gaan doen. In mijn vakantie heb ik een telefonisch gesprek gehad met onze boekhouder om wat dingen te bespreken. Aangezien ik nog wel fulltime werk, mijn man ook zelfstandige is en ik ook zwanger ben, moest het een en ander nog even uitgezocht worden. Het gesprek was zeer positief, want ik kon me gelijk gaan inschrijven. Ik besloot het dan ook gelijk te gaan doen en vandaag had ik het formele gedeelte bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

Omdat ik al digitaal van alles had ingevuld, moesten we eigenlijk alleen nog alles goed door nemen en bevestigen. Ook heb ik een BTW nummer aangevraagd en al gelijk een uittreksel meegekregen. Binnen een half uur stond ik weer buiten 🙂 .

Mijn bedrijfje heet dus gewoon “Miss Sentinelli”, hier gaat niks aan veranderen. Er gaat sowieso niks veranderen aan mijn blog. Ik blijf gewoon lekker door bloggen, nieuwsbrieven schrijven voor bedrijven en voor content zorgen voor bedrijven. Het is voor mij iets formeels en het komt ook professioneler over bij bedrijven 🙂 .

Ik ben echt super blij dat mijn blogje nu mijn eigen bedrijf is 😀 !

Zou jij ook van jouw blog een eigen bedrijfje willen maken? Of wil jij een ander bedrijfje opzetten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

6 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: