Miss Sentinelli is vanaf vandaag mijn eigen bedrijf


Miss Sentinelli is vanaf vandaag mijn eigen bedrijf

Vanochtend ben ik naar de Kamer van Koophandel geweest om mijn blog in te laten schrijven als mijn eigen bedrijf. Vanaf vandaag mag ik mijn blog dan ook mijn eigen bedrijf noemen 😀 ! Super gaaf! Vandaag vertel ik hoe dit allemaal verliep.

Inmiddels blog ik al bijna 4 jaar lang (vanaf 15 augustus) en ik begon er steeds meer mee te verdienen. Daarnaast schrijf ik ook nieuwsbrieven voor bedrijven en andere content. Ik wilde er dus hier meer mee gaan doen. In mijn vakantie heb ik een telefonisch gesprek gehad met onze boekhouder om wat dingen te bespreken. Aangezien ik nog wel fulltime werk, mijn man ook zelfstandige is en ik ook zwanger ben, moest het een en ander nog even uitgezocht worden. Het gesprek was zeer positief, want ik kon me gelijk gaan inschrijven. Ik besloot het dan ook gelijk te gaan doen en vandaag had ik het formele gedeelte bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

Omdat ik al digitaal van alles had ingevuld, moesten we eigenlijk alleen nog alles goed door nemen en bevestigen. Ook heb ik een BTW nummer aangevraagd en al gelijk een uittreksel meegekregen. Binnen een half uur stond ik weer buiten 🙂 .

Mijn bedrijfje heet dus gewoon “Miss Sentinelli”, hier gaat niks aan veranderen. Er gaat sowieso niks veranderen aan mijn blog. Ik blijf gewoon lekker door bloggen, nieuwsbrieven schrijven voor bedrijven en voor content zorgen voor bedrijven. Het is voor mij iets formeels en het komt ook professioneler over bij bedrijven 🙂 .

Ik ben echt super blij dat mijn blogje nu mijn eigen bedrijf is 😀 !

Zou jij ook van jouw blog een eigen bedrijfje willen maken? Of wil jij een ander bedrijfje opzetten?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

52 reacties op “Miss Sentinelli is vanaf vandaag mijn eigen bedrijf

 1. Gefeliciteerd! Wat leuk. Zelf moet ik er niet aan denken, omdat ik mezelf ken. Dan komt er meer een ‘moeten’ bij kijken en gaat het bloggen me tegen staan. en ik vind het soms al lastig combineren met werk en moederschap. Als het eens zo zou komen, dan zal ik er weer over nadenken. Maar ik heb niet het streven.

  • Dank je wel 🙂 ! Gewoon eens gaan uitzoeken, eventueel met een boekhouder (heb ik ook gedaan) . Als je het echt wilt, zou ik er zeker voor gaan 🙂 . Succes!

 2. Gefeliciteerd! Ik bn bezig met een ander bedrijf (schoonheidssalon), mijn blog mag lekker mijn hobby blijven. Ik vind het hartstikke leuk als ik een extraatje kan verdienen, maar heb niet de ambitie om professioneel blogger te worden.
  Jenn onlangs geplaatst…Augustus mini-bucketlistMy Profile

 3. Gefeliciteerd, meid! Echt heel erg tof voor je. Oh ja, lijkt me geweldig om van je eigen blog je eigen bedrijf te maken. Helaas zijn persoonlijke blogs daar niet echt geschikt voor. Wie weet in de toekomst. Voor nu moet ik helaas nog mijn hand op houden bij de UWV. Helaas pindakaas. Maar wel lekker veel tijd om te schrijven!
  Marion onlangs geplaatst…TV programma waar ik aan mee zou willen doenMy Profile

 4. Gefeliciteerd!! Voelt denk ik wel super goed ook al blijf je doen wat je altijd al doet. Hopen dat door deze stap er meer mogelijkheden bij komen!

 5. Wat een superleuk nieuws, gefeliciteerd! Ik zou graag van mijn blog mijn eigen bedrijfje willen maken, maar in België is dat namelijk een stuk ingewikkelder dan in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge