Miss Sentinelli in de media #1


Miss Sentinelli in de media #1

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Ik hou dit altijd bij op de pagina In de Media, maar het leek me leuk om jullie ook elke maand hiervan op de hoogte te houden. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.


Interview op LifestyleKimberley.nl

In mei is er een interview met mij op blog Lifestyle Kimberley online gekomen. Ik kreeg zeer leuke en interessante vragen doorgestuurd, zoals bijvoorbeeld over wie ik ben, mijn blognaam, of ik werk en meer.


Escribes

Op de website Escribes.nl sta ik tegenwoordig ook tussen de links. Super leuk natuurlijk!


The Public House Of Art

18 foto’s van verlaten plekken die ik heb gemaakt, zijn inmiddels al een behoorlijke tijd te kopen via The Public House Of Art. Een tijdje geleden hebben zij bovenstaande leuke foto getweet. Mijn foto van een bar in een verlaten hotel zie je op de achtergrond. De twee dames nemen een drankje en genieten van het weekend 🙂 . Super leuk om te zien!


The Public House Of Art

Ook heeft The Public House of Art in Milaan gestaan op de MIA Photo Fair met een aantal van mijn fotografiewerken 🙂 .


Way 2 Natural

Op mijn blog review ik natuurlijk ook producten van bepaalde merken. Het is dan erg leuk om te zien dat bedrijven dan mijn artikel ook delen. Zoals hierboven heeft Way 2 Natural mijn bericht gedeeld over een Iva Natura product. Echt leuk!


TastyClub

Ook TastyClub heeft mijn blogartikel gedeeld op hun facebook pagina 🙂 .


Tamara

Een tijdje geleden deed ik de 25 levensvragen tag en het is altijd leuk om te zien dat andere bloggers deze tag ook overnemen 🙂 , zoals Tamara van Mara Tegendraads dat deed 🙂 .


Mama 's Liefste

Elke maand hou ik een winactie op mijn blog en het is echt super gaaf om te zien dat bloggers andere winacties delen op hun blog, zoals bijvoorbeeld Mama’s Liefste, zij heeft een complete lijst met allerlei winacties van andere blogs gemaakt. Ook mijn blog staat hier tussen. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen voor gave winacties!

Dit waren de laatste media vermeldingen 🙂 . Elke maand wil ik jullie hiermee op de hoogte houden. Meer vermeldingen kan je hier vinden: In de Media.

In welke media heb jij de laatste tijd gestaan met jouw blog of naam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: