Miss Sentinelli in de media #12

Miss Sentinelli in de media #11

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in de media #12

Bij Mama’s Liefste stond ik weer een aantal weken op winacties lijstjes. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in de media #12

Naamgenootje Astrid had een artikel geschreven over hoe ze gevonden wordt in Google. Altijd super leuk om te zien waar mensen op zoeken. Hihi en super lief en leuk dat ze mij genoemd heeft.

Miss Sentinelli in de media #12

Miss Sentinelli in de media #12

De producten van het merk Utsukusy zijn echt ontzettend lekker en ik had een aantal van deze producten als favoriet de afgelopen maand. Utsukusy heeft toen mijn artikel gedeeld via Facebook en via Twitter.

Miss Sentinelli in de media #12

Ik vind het erg leuk om mensen te inspireren en te helpen. Babs heeft ook één van haar doelen om oude blogartikelen te verbeteren en te voorzien van betere SEO. Goed bezig Babs!

Miss Sentinelli in de media #12

Sonja was de winnaar van de vorige winactie en ze deelde haar gewonnen sieraad 🙂 . Super gaaf om te zien!

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: