Miss Sentinelli in de media #13

Miss Sentinelli in de media

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in de media #13 - Mama's Liefste

Bij Mama’s Liefste stond ik weer een aantal weken op winacties lijstjes. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in de media #13 - DailyNotes

Vorige maand had ik de tag Als ik mocht kiezen dan was ik… ingevuld. Super leuk om te zien dat Roos van Dailynotes.nl ook deze tag heeft ingevuld en mijn blog heeft genoemd.

Miss Sentinelli in de media #13 - BeautyByBabs

Lieve Babs van Beautybybabs had mij weer in een artikel genaamd over Bambook, een duurzame uitwisbare schrift. Ze wil net zoals mij ook meer gestructureerd te werk gaan. Super leuk en lief dat ze mij noemt 🙂 .

Miss Sentinelli in de media #13 - PhotoGifts

Begin juli schreef ik een artikel over onze trouwfoto op dibond van PhotoGifts. Nu heeft PhotoGifts mijn artikel ook gedeeld via Facebook. Super tof!

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: