Miss Sentinelli in de media #19

Miss Sentinelli in de media #18

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Bij Mama’s Liefste stond ik weer op haar winacties lijst. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Met Mariska van DoorMariska.nl hebben we een nieuw project opgestart, namelijk een nieuwe Blog Community genaamd Blogwise.nl. Mariska schreef hier ook over. Super leuk ook om alle reacties lezen en we gaan er zeker iets moois van maken! Volg jij ons al?

Eind december kwam de eindejaars-bloghop winactie online en Inge van MonsieurMango was degene die na mij kwam in de bloghop.

Super leuk om mensen ook te inspireren en lieve Babs van BeautyByBabs deelt met haar lezers waarin ze allemaal genoemd in, super tof om te lezen! Altijd erg leuk om te zien waar je vermeld wordt!

Afgelopen weekend zijn we naar het Stedelijk museum in Den Bosch geweest. Mijn man heeft hier prachtige foto’s van gemaakt en op Instagram geplaatst en mij erin getagd, super tof!. Van het weekend zal ik ook een aantal foto’s laten zien die ik met mijn iPhone heb gemaakt.

Ook hadden er een aantal mensen weer mijn winactie gedeeld via Facebook op hun eigen tijdlijn. Ik maak hier geen screenshots van, aangezien dit persoonlijke facebook accounts zijn. Maar het is wel altijd erg leuk om dit te zien.

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: