Miss Sentinelli in de media #2


Miss Sentinelli in de media #1

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.


Miss Sentinelli in de media #2

Zoals jullie wel weten ben ik gek op The Sims Freeplay en heb ik een tijdje geleden hier weer een artikel over geschreven. Op Yeldo.nl komen allerlei nieuwtjes van The Sims Freeplay online en is ook een verwijzing naar mijn artikel geplaatst.


Miss Sentinelli in de media #2

Elke maand kan je op mijn blog jouw eigen blog spammen. En het is dan leuk om reacties te lezen op andere blogs dat ze hun blog hebben ontdekt via mijn blog. Zoals hierboven bij Woordschetsen.nl.


Miss Sentinelli in de media #2

Lieve Babs heeft twee hele schattige kittens en zocht nog naar namen voor de kleine boefjes. We hadden het er beide over om één van de kittens Thomas of Tommy te noemen haha. Super leuk ook dat ze hier dan ook over schrijft in haar KeeK op de week artikel 🙂 .


Miss Sentinelli in de media #2

Ik voel me altijd vereerd als andere bloggers mijn blog uitlichten op hun blog. Ook Ricardo van Readalong.nl heeft dit gedaan, echt super lief! Dank je wel! Bekijk dit artikel ook eens, hij heeft meerdere bloggers uitgelicht die je zeker moet volgen!


Miss Sentinelli in de media #2

Een tijdje geleden schreef ik over het boekje Pinterest in 60 minuten. Uitgeverij Haystack heeft een quote van mijn blog op hun website neergezet met een verwijzing naar mijn artikel 🙂 hoe tof is dat?!


Miss Sentinelli in de media #2

Miss Sentinelli in de media #2

18 foto’s van verlaten plekken die ik heb gemaakt, zijn inmiddels al een behoorlijke tijd te kopen via The Public House Of Art. Nu hadden zij getweet dat een blogger een aantal van mijn fotografiewerken via hun heeft gekocht. Super gaaf om te zien!


Miss Sentinelli in de media #2

Ook heeft The Public House of Art in Laren gestaan op de beurs Art Laren met een aantal van mijn fotografiewerken 🙂 . Super leuk om te zien natuurlijk!

Dit waren de laatste media vermeldingen 🙂 . Elke maand wil ik jullie hiermee op de hoogte houden. Meer vermeldingen kan je hier vinden: In de Media.

In welke media heb jij de laatste tijd gestaan met jouw blog of naam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: