Miss Sentinelli in de media #3


Miss Sentinelli in de media #1

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Ik hou dit altijd bij op de pagina In de Media, maar het leek me leuk om jullie ook elke maand hiervan op de hoogte te houden. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.


Mama's liefste

Bij Mama’s Liefste stond ik weer een aantal weken op de winacties lijstjes. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog!


Pinterest

Bij Pinterest sta ik uitgelicht als je zoekt op “Gezichtsreiniger”. Ik sta redelijk bovenaan, echt leuk om te zien!


Facebook vermelding

Ik vind het ook altijd super leuk om te zien dat mensen mij vermelden op Facebook, bijvoorbeeld door de winacties te delen.


Gonny winactie

Super mooie foto van Gonny met haar gewonnen producten via mijn blog 🙂 .


Babs

Babs had een tijdje geleden een poster van een foto van een verlaten pand die ik gemaakt had, gewonnen. Nu heeft ze een prachtige lijst erom heen gedaan, echt super mooi!!


Henrieke

Een tijdje geleden heb ik een dekbedovertrek van Textielwereld mogen reviewen, ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik kreeg een berichtje van Henrieke dat ze ook een bestelling heeft geplaatst, hoe leuk is dat?! Veel plezier ermee!

Dit waren de laatste media vermeldingen 🙂 . Elke maand wil ik jullie hiermee op de hoogte houden. Meer vermeldingen kan je hier vinden: In de Media.

In welke media heb jij de laatste tijd gestaan met jouw blog of naam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: