Miss Sentinelli in de media #6


Miss Sentinelli in de media #1

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Ik hou dit altijd bij op de pagina In de Media. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen maand.


Miss Sentinelli in de media #6 - Mama's Liefste

Bij Mama’s Liefste stond ik weer een aantal weken op winacties lijstjes. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!


Miss Sentinelli in de media #6 - DoorMariska.nl

Lieve Mariska van DoorMariska.nl is op zoek naar nieuwe gastbloggers. Misschien weten jullie nog wel dat ik bij haar gastblogger ben geweest. Ik schreef artikelen over mijn fotografie, maar door mijn zwangerschap moest ik helaas stoppen. Momenteel fotografeer ik ook al helemaal niet meer (alleen nog maar foto’s voor mijn blog) en hopelijk kan ik volgend jaar wel weer lekker gaan fotograferen. Mocht je zelf gastblogger willen worden, neem dan contact met Mariska op 🙂 . En ik raad je sowieso aan om haar blog te bekijken, ik volg haar al een behoorlijke lange tijd en haar blog is echt super leuk om te lezen!


Miss Sentinelli in de media #6 - A beauty day

Teddy van A beauty Day deelde mijn artikel over het boekje In beeld met Instagram. Ik vind het altijd super leuk om te zien dat mijn artikelen ook anderen inspireren en helpen 🙂 .


Miss Sentinelli in de media #6 - Beauty By Babs

Lieve Babs schrijft elke week een artikel over keek op de week. Een heerlijk uitgebreid artikel om te lezen met alles wat ze heeft meegemaakt en laat ze ook veel foto’s zien van haar katjes Marie en Toulouse, super cute! Babs heeft een tijdje geleden ook een foto van mij gewonnen die ze ingelijst heeft. Hierboven lees je wat er is gebeurd, gelukkig niks aan de hand en ik ben zeer blij ook dat Marie niks heeft! Dat vind ik het belangrijkst! Naast Keek op de Week schrijft ze ook veel artikelen over beauty, neem dus eens een kijkje op haar blog! Ze schrijft zeer leuk met hele goede reviews!


Miss Sentinelli in de media #6 - The Public House Of Art

Zoals jullie misschien wel weten zijn vele foto’s van mij verkocht aan The Public House Of Art. Begin oktober hebben zij weer een nieuwsbrief gestuurd met informatie over mij en mijn foto’s. Altijd super leuk om te zien natuurlijk!


Miss Sentinelli in de media #6 - Charlotte's Law & Fine Prints

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over Wetboek voor bloggers. Charlotte van Charlotte’s Law & Fine Prints heeft mijn recensie gedeeld op haar Facebook. Super leuk om te zien natuurlijk! Mocht je zelf ook blogger zijn of willen worden, dan raad ik zeker aan om haar te gaan volgen en het boek te gaan kopen. Je haalt hier echt zeer veel handige informatie uit, ook juridische en zakelijke informatie!


Miss Sentinelli in de media #6 - Gebreide Pantoffels

Op Pinterest was ik gepind en sta ik op een explore lijst met meer dan 1000 ideeën over gebreide pantoffels. Super leuk!

Dit waren de laatste media vermeldingen 🙂 . Elke maand wil ik jullie hiermee op de hoogte houden. Meer vermeldingen kan je hier vinden: In de Media.

In welke media heb jij de laatste tijd gestaan met jouw blog of naam?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: