Miss Sentinelli Partnerprogramma – Geld verdienen met het promoten van mijn ebook “Gestructureerd Leven”

Miss Sentinelli Partnerprogramma - Geld verdienen met het promoten van mijn ebook "Gestructureerd Leven"

Yess! Vandaag is het Miss Sentinelli Partnerprogramma online gegaan. Je kan hiermee geld verdienen met het promoten van mijn ebook “Gestructureerd Leven”. In dit artikel vertel ik meer over het partnerprogramma en hoe jij ook jezelf hiervoor kunt registeren. Daarnaast heb ik ook een kortingscode voor al mijn geaccepteerde Partners voor mijn ebook (mocht je mijn ebook nog niet hebben gekocht).

Al ontzettend veel mensen hebben mijn ebook “Gestructureerd Leven” gekocht en ik krijg hier ontzettend veel leuke reacties over. Maar het leek me ontzettend leuk om een partnerprogramma op te zetten zodat JIJ hier ook geld mee kunt verdienen.

Met het Partnerprogramma krijg je een persoonlijke referrallink die je kunt gebruiken om mijn ebook te gaan promoten. Zodra iemand via jouw persoonlijke referrallink op mijn blog komt en mijn ebook koopt, dan krijg jij daar wel liefst 10% commissie van. Mijn ebook kost 12,50 Euro, dat is dus per verkocht ebook 1,25 Euro! Dat is lekker verdienen toch?

Hieronder heb ik alle informatie geplaatst over mijn Partnerprogramma en hoe je jezelf hiervoor kunt registreren:

Informatie over Miss Sentinelli Partnerprogramma

 • 10% commissie per verkocht ebook (ebook kost 12,50 Euro, soms zijn er ook kortingen). Dus per verkochte ebook krijg je 1,25 Euro (of minder indien er een korting is).
 • Cookie is 365 dagen geldig
 • Cookie wordt niet overschreven door een andere partner. Dus de eerste referrallink geldt.
 • Maandelijkse betalingen indien er minimaal 10 Euro is verdiend. Uitbetalingen worden gedaan via Paypal. Wil je liever via de bank uitbetaald krijgen, dan kan je ook jouw IBAN opgeven. Je krijgt dan ook een factuur meegestuurd met de uitbetaling die is gedaan. (Voor belastingaangifte etc).
 • Je krijgt een eigen dashboard waar je jouw statistieken kunt bekijken (hoeveel mensen hebben jouw referrallink bezocht, hoeveel mensen hebben mijn ebook gekocht via jouw referrallink, hoeveel onbetaalde inkomsten heb je, hoeveel betaalde inkomsten heb je etc. )
 • Er kunnen ook kortingscodes voor jouw lezers aangemaakt worden, indien je dit graag wilt, kan je mij een mailtje sturen
 • Er zijn verschillende banners gemaakt. Deze kan je gebruiken op jouw blog.

Registreren voor het Miss Sentinelli Partnerprogramma

 • Je kan jezelf registeren via: https://www.sentinelli.nl/affiliate-area.
  Hier vul je dan jouw gegevens in:
  * Jouw naam
  * Jouw gebruikersnaam om in te loggen
  * Jouw account e-mail, dus gewoon jouw e-mailadres
  * Jouw betalingsemail van Paypal. Wil je liever via de bank uitbetaald krijgen, dan vul je hier gewoon jouw normale e-mailadres in en vul je bij “Hoe ga je ons promoten” de opmerking erbij dat je graag per bank betaald wilt worden en vul je jouw IBAN in.
  * Jouw website waar je mijn ebook gaat promoten
  * Hoe ga je ons promoten? Dus bijvoorbeeld via jouw blog, social media etc.
  * Wachtwoord
 • Lees ook even de voorwaarden en de privacyverklaring door voordat je akkoord gaat. Zodra je alles hebt ingevuld en akkoord gaat, kan je op “Registreer” klikken. Ik zorg er dan voor dat jouw account snel wordt geaccepteerd. Je ontvangt dan van mij weer een mail zodra jouw account is geaccepteerd.

Login en Dashboard

 • Je kan ook inloggen via https://www.sentinelli.nl/affiliate-area met jouw gebruikersnaam en opgegeven wachtwoord.
 • Partner URLS, hier vind je jouw eigen referrallink. Deze gaat echter naar de homepagina van mijn blog, dus niet direct naar mijn ebook pagina.
  Hier kan je dan wel bij input “Partner URL”: https://www.sentinelli.nl/downloads/ebook-gestructureerd-leven/ opgeven en dan op de knop “Genereer URL” drukken. Je krijgt dan een URL te zien met jouw ref ID erin en de link naar mijn ebook. Deze kan je dan gelijk gebruiken.
 • Statistieken, hier zie je jouw eigen statistieken. (hoeveel mensen hebben jouw referrallink bezocht, hoeveel mensen hebben mijn ebook gekocht via jouw referrallink, hoeveel onbetaalde inkomsten heb je, hoeveel betaalde inkomsten heb je etc. )
 • Grafieken, hier kan je nog meer statistieken bekijken in een grafiek vorm./li>
 • Referrals, hier zie je hoeveel referrals je hebt ontvangen.
 • Uitbetalingen, hier zie je hoeveel je al uitbetaald hebt gekregen.
 • Bezoeken, hier zie je hoeveel mensen mijn website hebben bezocht via jouw eigen referrallink.
 • Advertenties, hier zie je verschillende banners die je kunt gebruiken voor op jouw blog. Je kan een banner uitkiezen en daaronder vind je dan de code die je kunt gebruiken. De banner zou je bijvoorbeeld in een artikel kunnen plaatsen of juist in een widget.
 • Instellingen, hier kan je aangeven of je wel of geen e-mail wilt ontvangen van nieuwe referrals etc.

Miss Sentinelli Partnerprogramma - Geld verdienen met het promoten van mijn ebook Gestructureerd Leven partner urls

Miss Sentinelli Partnerprogramma - Geld verdienen met het promoten van mijn ebook Gestructureerd Leven partner urls

Informatie over mijn ebook “Gestructureerd Leven”

Ebook Gestructureerd leven

Heb je wel eens gedacht, “ow ja, dit moet ik nog doen en dat moet ik nog doen.” Een aantal minuten later ben je alweer vergeten wat je allemaal nog moet of wilt doen. Of je schrijft het op een notitieblaadje en je bent vervolgens dit blaadje weer kwijt. Je hebt misschien wel teveel dingen te doen, maar je komt er gewoon niet aan toe. Je hebt je gezin, school, werk, sociale leven, sporten en meer. Je hebt een enorm druk leven en je vindt het lastig om prioriteiten te stellen. Of juist het tegenovergestelde, je zit uren lang op social media te kijken, tv te kijken etc., terwijl je nog zoveel dingen moet doen. Je wilt weer structuur in jouw leven hebben. Je wilt toe komen aan de dingen die je moet of wilt doen. Met het ebook “Gestructureerd Leven” krijg je dan ook weer structuur in jouw leven!

Dit ebook heeft in totaal 50 pagina’s met ontzettend veel tips hoe jij ook een gestructureerd leven kunt krijgen. Daarnaast zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren. Stel doelen op, maak takenlijsten en ga gestructureerd aan de slag. Daarnaast zijn er ook een aantal handige tools voor meer structuur in het huishouden. Met dit ebook zorg je ervoor dat je weer toekomt aan de dingen die je moet en wilt doen. Je krijgt weer structuur in jouw “drukke” leven!

Je krijgt het ebook in jouw mailbox na betaling en daarnaast ontvang je ook een aantal templates van de opdrachten, zodat je het vaker kan uitprinten en ook kan veranderen naar jouw eigen wensen.

Link naar ebook: https://www.sentinelli.nl/downloads/ebook-gestructureerd-leven/.

Kortingscode van 5 Euro voor geaccepteerde Partners

Mocht je nog niet mijn ebook hebben gekocht, maar deze wel graag willen hebben. Alle geaccepteerde partners krijgen ook een kortingscode voor mijn ebook. De kortingscode ontvang je dan bij acceptatie van het Partnerprogramma.

Meld je dus snel aan!

Meld je dus snel aan via: https://www.sentinelli.nl/affiliate-area!!

Ik ben zeer benieuwd of jij ook mijn ebook wilt promoten van jouw blog / website / social media etc. Laat ook een reactie achter of je jezelf gaat registreren.

Geld verdienen met elk verkocht ebook via mijn Partnerprogramma!

Verdien 1,25 Euro voor elk verkocht ebook via jouw persoonlijke referrallink!

Verdien 10% commissie voor elk verkocht ebook via jouw persoonlijke referrallink!

Affiliatieprogramma Verdien geld met het promoten van mijn ebook Gestructureerd Leven

Geld verdienen met het promoten van mijn ebook Gestructureerd Leven

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: