Moestuin update augustus – We hebben een tuin!!

Moestuin update augustus - We hebben een tuin!!

Het is alweer augustus en dat betekent dat ik een moestuin update heb voor jullie. We zijn inmiddels verhuisd en we hebben eindelijk een tuin!! Yeahhh! We gaan onze tuin nog helemaal veranderen, er komt nog een hovenier langs om alles te bespreken. Maar ik wilde toch even een kleine update laten zien hoe onze moestuin er nu uit ziet. In dit artikel laat ik op foto’s en in een filmpje zien hoe mijn moestuintje er nu uitziet. Kijk dus snel verder!

Filmpje

Foto’s moestuin

Moestuin update augustus - We hebben een tuin!!

Moestuin update augustus - We hebben een tuin!!

Yeahhh we hebben eindelijk een tuin!! We gaan nog de hele tuin aanpakken, er komt nog een hovenier langs om alles te bespreken. Het is nu vooral nog een jungle haha. Het ziet er nu echt niet uit zo. Er liggen nu kleine tegels in, die gaan er helemaal uit. Ook aan beide kanten staan er boompjes en struiken, die gaan er ook allemaal uit. We hebben ook nog een overkapping waar we een zitje gaan maken, dit wordt ook nog helemaal aangepakt. En er komt natuurlijk ook een plek waar mijn man zijn hangmat kwijt kan. Ik neem jullie dan natuurlijk ook mee met dit proces en hoe alles er straks uit komt te zien.

Moestuin update augustus - We hebben een tuin!!

Deze prachtige bloemen hebben we van onze vrienden gekregen, deze staan nog in een pot maar straks als de tuin is aangepakt komt deze in de grond te staan.

Ook heb een moestuin mini zak met bieslook, deze gebruik ik vooral voor de kippen. Die vinden het echt heerlijk.

We hebben vooral veel paprika’s en pepers in potten staan. Sommige beginnen nu echt te kleuren, yeah!! Hans heeft al een jalapeno op en die was echt top!

Ook heb ik twee zonnebloemen staan waar meerdere bloemen uitkomen, super leuk! Ook deze zijn straks voor de kippen. Ze zien er echt super mooi uit ook.

En we hebben ook tomaatjes, basilicum en rozemarijn hier staan. De tomaatjes beginnen nu ook een beetje te kleuren.

Als straks de tuin helemaal klaar is, dan komen er grote bakken hier te staan op wieltjes waar ik dan mijn moestuin in kwijt kan. De potten gaan dus straks allemaal weg. Ik kan niet wachten totdat onze tuin helemaal aangepakt wordt en er super mooi uit komt te zien. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte!

Heb jij dit jaar ook een moestuin?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: