Monschau in de avond


Monschau in de avond met uitzicht

In juli zijn mijn man en ik naar Monschau geweest om te gaan fotograferen. Heerlijk een dagje eruit naar een prachtig stadje. Ook in de avond hebben we een aantal foto’s gemaakt en vandaag laat ik jullie drie foto’s van Monschau in de avond zien die ik heb gemaakt.

Monschau is voor ons maar twee uurtjes rijden, echt lekker dichtbij. Toch besloten we om hier een nachtje te blijven slapen, zodat we in de avond nog gewoon lekker door konden gaan fotograferen. En dat we niet nog ‘s avonds naar huis hoefden te rijden.

De eerste foto hebben we vroeg in de avond gemaakt, het kasteel was wel echt mooi verlicht. Alleen het was wel jammer dat er bij de huisjes zelf weinig ligt kwam. Maar toch vind ik het een mooie foto geworden 🙂 .


Monschau in de avond met ruïne

Deze foto vind ik ook echt super mooi geworden. Een mooi stromend riviertje tussen de gebouwen door. In de verte zie je bovenop de berg een ruïne en aan de rechterkant zitten mensen heerlijk te genieten op het terras. Aan de linkerkant zie je trouwens het museum waar we ook zijn geweest, in het artikel over Monschau (zie link aan het begin van dit artikel), vertel ik daar iets meer over.


Monschau in de avond

Het fotografen in de avond in Monschau is best lastig omdat er weinig huizen en gebouwen echt verlicht zijn. Best jammer vind ik dat, je moet dan enorm lang belichten en meerdere foto’s maken om een goede foto te kunnen krijgen. Bij bovenstaande foto was het echt enorm donker, hier en daar zag je wat verlichting. Maar toch vind ik het ook weer een mooie foto geworden. Hoe de gebouwen eruit zien, vind ik echt super leuk! Typisch Duitse uitstraling, lekker knus ook!

Dit zijn de foto’s die ik heb gemaakt van Monschau in de avond. Vanwege de zwangerschap kon ik niet teveel en te lang fotograferen, maar ik wil hier zeker nog eens terug om nog meer foto’s te gaan maken. Monschau is echt een super leuk stadje!

Ben jij al eens in Monschau geweest? En welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: