Nail art – Bloemetjes

Vandaag heb ik een leuke nail art gemaakt. Schattige bloemetjes in de kleuren roze en wit. Ik had dit filmpje: Flower Nail Art bekeken en zelf deze nail art gedaan.
Dit is de allereerste keer dat ik mijn dotting tool heb gebruikt en ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over het resultaat.


Nail art

Wil je weten hoe ik deze nail art heb gedaan? Lees dan snel verder!

De volgende lakjes heb ik gebruikt voor deze nail art:

– Etos Base Coat
– Essie Ballet Slippers
– Essie Pink Diamond
– Pink Tease wit
– Etos Top Coat


nagellakjes

Als eerste heb ik de Etos Base Coat op mijn nagels gedaan. Hierna heb ik drie laagjes Essie Ballet Slippers op mijn nagels gedaan voor de basis kleur. Dit is een heel licht roze kleur. Daarna heb ik druppeltjes Essie Pink Diamond en Pink Tease wit op een aluminium folie gedaan en met de dotting tool (brede dot) heb ik vijf stipjes van de kleur roze op mijn nagel gedaan aan de zijkant, in een vorm van een bloemetje. Dit heb ik daaronder ook voor de kleur wit gedaan. Daarna heb ik met de smalle dot van de dotting tool streepjes gemaakt in de bolletjes richting het midden van het bloemetje, zodat het ook echt op een bloemetje lijkt. Daarna heb ik met de dikke dot van de dotting tool de kleur wit in het roze bloemetje een bolletje gemaakt en een roze bolletje in het witte bloemetje. En als laatste heb ik de Etos Top Coat gebruikt om alles af te maken.


Nail art

Wat vinden jullie van de nail art?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: