Nieuw project: Stockfoto’s via Miss Sentinelli + testers gezocht

Stockfoto's via Miss Sentinelli

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik echt dol op fotografie. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken van verschillende onderwerpen. Ik heb vele verlaten panden gefotografeerd, maar ook natuurfotografie, portretfotografie, straatfotografie en meer vind ik enorm interessant. Ook voor mijn blog vind ik het super leuk om te gaan fotograferen. Nu ga ik een nieuw project opzetten, namelijk stockfoto’s via Miss Sentinelli. Ik wil de komende tijd stockfoto’s gaan maken die jullie gratis kunnen downloaden. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Pagina met stockfoto’s

De stockfoto’s die ik ga maken zullen verschillende onderwerpen hebben. Op mijn blog komt er dan een uitgebreide pagina waar je kan zoeken op verschillende onderwerpen. Deze foto’s kan je dus gebruiken voor bijvoorbeeld jouw blog, artikelen of websites. De foto’s zullen dan ook rechtenvrij zijn en daarom ook te downloaden voor iedereen.

Zodra de pagina opgezet is, wil ik elke maand een aantal stockfoto’s maken en beschikbaar stellen voor download. Momenteel ben ik ook bezig met het opzetten van nieuwsbrief cursussen, zoals fotografie tips. De mensen die zich hiervoor inschrijven, krijgen ook nog eens extra gratis stockfoto’s.

Voorbeelden stockfoto’s

Een aantal voorbeelden van onderwerpen die ik wil gebruiken voor stockfoto’s heb ik hieronder weergegeven. Onderstaande foto’s zijn dus NIET te downloaden voor gebruik, maar dan hebben jullie wel een beetje een idee wat ik allemaal wil gaan maken. Daarnaast wil ik ook meer foto’s maken van eten, interieur, stationary en meer.Testers gezocht

De komende tijd ga ik bezig om de pagina op te zetten en alvast wat stockfoto’s te maken en deze in categorieën in te delen. Ik ben dan ook op zoek naar testers die ook voor mij de pagina willen testen en de foto’s ook willen bekijken (verschillende formaten bekijken, kleuren bekijken, werkt het downloaden etc.). Wil jij ook tester worden? Laat dan een reactie achter, dan kies ik binnenkort een aantal testers uit die de pagina ook mogen testen en feedback mogen geven.

Nu heb ik een aantal vragen aan jou. Zou jij stockfoto’s gaan gebruiken? En wat voor onderwerpen zou jij graag terug willen zien?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: