Nieuwe Beauty Blog & Vlog: BlogSanne

Nieuwe Beauty Blog & Vlog BlogSanne

Afgelopen weekend is de nieuwe beauty blog van mijn lieve vriendinnetje Sanne online gegaan. Haar blog heet BlogSanne en ze blogt over beauty en ze zal naast bloggen ook gaan vloggen. Sanne houdt enorm van beauty en kan echt prachtige looks maken. In dit artikel vertel ik dan ook meer over Sanne en over haar nieuwe blog.

Wie is Sanne?

Sanne is 31 jaar, woont samen met haar vriend Laurens en zoontje Tim in Heukelum, vlakbij Leerdam. Ze werkt twee dagen in de week als secretaresse in een ziekenhuis. Ze is een super mooie en lieve vrouw met veel passie voor beauty en alles wat erbij komt kijken.

Sanne is al vanaf haar jeugd altijd al bezig geweest met beauty. Ze houdt enorm veel van make-up en verzorging. We kennen elkaar echt al jaaareeennnnnn en is ze dan ook mijn beste vriendin (en ja, dat mag gezegd worden en dat weet ze ook 😉 ). Vaak als we met elkaar afspreken heeft ze het ook over nieuwe make-up en verzorgingsproducten die ze aan het testen is. Ze laat dan ook altijd weten of deze goed of juist niet goed zijn. Ze heeft mij dan ook vaak producten aangeraden waar ik ook zeer tevreden over ben. Yup, ze is een echte influencer hihi. Ik heb Sanne ook gevraagd of ze mijn make-up en haar wilde doen voor onze bruiloft. Ze kan dit echt enorm goed en ik was er dan ook enorm tevreden over. Hieronder een aantal resultaten:

Trouwfoto's

Trouwfoto's

Trouwfoto's

Ook heeft ze wel eens mij opgemaakt voor een fotoshoot die ik had met mijn man. Hieronder het resultaat:

Portretfotografie

Op haar Instagram heeft ze ook al prachtige looks geplaatst, zoals hieronder:

Instagram VlogSanne

Mijn man en ik hebben ook wel eens gezegd dat ze misschien hier wel iets meer moest gaan doen. Ze is namelijk zo ontzettend goed hierin!

Hoe is haar blog ontstaan?

Sanne volgt ontzettend veel blogs en vlogs over beauty. En ze werd weer gevraagd om iemand op te maken voor haar bruiloft en kreeg ze weer de vraag waarom ze er niet iets mee deed. Ze dacht hier ook over na en besprak dit ook met haar moeder en die sprong gelijk al een gat in de lucht. Super mooi!

Sanne en ik gingen een tijdje geleden ook elke week twee keer zwemmen en ze vertelde mij over haar toekomst. Wat als haar zoontje straks op school zit? Ze wil namelijk niet al die dagen thuis zitten. Ze wil iets ondernemen. Dus ik vroeg ook al wat ze precies wilde en ze vertelde me dat ze graag wilde gaan vloggen en gaan bloggen, maar ze wist niet precies waar ze moest beginnen. YESSS! Ik sprong een meter uit het water van geluk! Wat super dat ze dit wil gaan doen! Omdat het vloggen en bloggen nogal nieuw is voor haar, wilde ik haar graag helpen en spraken we dan ook een dagje af. Ze kan dan gelijk meekijken met hoe alles werkt en konden we ook gelijk haar blog opzetten. Ik heb haar al het werk zelf laten doen, zodat ze het ook het snelst leert. En Sanne leert ook enorm snel en ik krijg elke keer van haar te horen dat ze het geweldig vindt om te bloggen. Kijk dat hoor ik graag! Ik vind het echt super tof dat ze deze stap heeft gezet en ik ben dan ook enorm trots op haar.

Je kan haar blog hier bekijken: BlogSanne.nl, dus neem snel een kijkje!

Wat kan je verwachten op BlogSanne?

Nieuwe Beauty Blog & Vlog: BlogSanne

Heel veel beauty!! Ze laat bijvoorbeeld prachtige ooglooks zien, ze zal make-up en verzorgingsproducten gaan reviewen. Maar ook laat ze zien wat ze de afgelopen tijd heeft opgemaakt aan producten en of ze deze producten ook nog eens weer opnieuw zal gaan kopen. En natuurlijk laat ze ook haar favoriete producten zien van de afgelopen tijd. En haar stash? Oja zeker komt die ook voorbij en geloof me, ze heeft veeeeeel haha. Daarnaast zal ze ook over dupes en over beauty DIY gaan bloggen. Ook haar videos zal ze delen op haar blog en natuurlijk komen er ook verschillende tutorials online. Ze schrijft echt zeer goed en uitgebreid. Haar artikelen zijn dan ook zeer fijn om te lezen. Er staan inmiddels ook al een aantal blogartikelen online, dus neem snel een kijkje op: BlogSanne.nl. Ze heeft mij sowieso al overtuigd om de Rimmel London Day2Night Mascara te gaan kopen zodra mijn eigen mascara op is!

En vloggen?

Ja zeker! Sanne is ook druk bezig met het opstarten van een YouTube kanaal, namelijk VlogSanne. Ze wil eerst haar blog helemaal goed hebben en hierop gaan focussen. Maar zodra ze een goed ritme heeft in het bloggen en alles goed opgezet heeft, dan zal ze ook met haar Youtube kanaal aan de slag gaan. Je kan haar natuurlijk al wel volgen, haar kanaal kan je hier vinden: VlogSanne!

Ben je geïnteresseerd in beauty? Neem dan snel een kijkje op BlogSanne.nl en volg Sanne via verschillende social media kanalen! Ik hoor graag in de reacties wat jij van haar blog vindt!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: