Nieuwe telefoon los kopen met een goedkope sim only

Nieuwe telefoon los kopen met een goedkope sim only

Mijn telefoon abonnement bij T-Mobile verloopt volgend jaar. Ik kan in maart mijn abonnement verlengen en een nieuw toestel kopen. Nu is de nieuwe iPhone 11 Pro uit en nu wil ik deze natuurlijk graag hebben. Ik kan natuurlijk mijn abonnement weer verlengen, maar ik kan ook een nieuwe telefoon los kopen met sim only. In dit artikel vertel ik dan ook waarom ik de nieuwe iPhone 11 wil hebben. Daarnaast vertel ik ook meer over de voordelen van een telefoon los kopen met daarbij een goedkoop sim only abonnement.

iPhone 11 Pro

Nieuwe telefoon los kopen met een goedkope sim only - iPhone 11

Mijn iPhone Xs die ik op dit moment heb, is nog steeds helemaal in orde. Hij doet het echt zeer goed, maar de nieuwe iPhone 11 Pro zou ik wel enorm graag willen hebben.
De nieuwe iPhone Pro ziet er echt geweldig uit! Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals goud, spacegrijs, zilver en middernachtgroen. Ik zou zelf ook weer gaan voor goud, want dat vind ik echt een te gekke kleur.

Ook zijn er verschillende capaciteiten beschikbaar, namelijk 64 GB, 256 GB en 512 GB. Mijn iPhone Xs heeft een capaciteit van 64 GB en daar heb ik echt voldoende aan.

Wat ik ook echt geweldig vind, is dat de nieuwe iPhone wel liefst drie verschillende camera’s heeft, het eerste triple camera-systeem dat geavanceerde technologie combineert met de kenmerkende eenvoud van de iPhone. De iPhone bevat een 12MP ultragroothoek-, groothoek en telelenscamera waarmee je dus geweldige foto’s kunt maken en ook hele mooie foto’s kunt maken met weinig licht. En dat mis ik nu wel een beetje met mijn eigen iPhone. Je kan ook hele mooie videos maken in wel liefst 4K, de videos hebben dus een geweldige kwaliteit!

En wat ik ook helemaal belangrijk vind, is dat hij wel 4 uur langer mee gaat dan de iPhone Xs, helemaal top!

Ik kan echt niet wachten totdat ik hem kan kopen. Maar als ik een nieuwe iPhone wil kopen, betaal ik voor het toestel en ook nog eens abonnementskosten. Dus ben ik op zoek gegaan naar een goedkope sim only.

Wat is nu precies sim only en wat zijn de voordelen hiervan?

Bij een sim only abonnement betaal je eigenlijk alleen voor het gebruik van het netwerk. Als je al een goed toestel hebt en je hebt deze al helemaal afbetaald, dan hoef je niet maandelijks een afbetaling te doen. Dat scheelt natuurlijk ontzettend veel geld.

Wat ook zeer fijn is, dat je kan kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is, of dat je een contract neemt van 24 maanden. Je kan het beste voor een abonnement van 24 maanden kiezen als je een zo laag mogelijke prijs wil betalen voor jouw sim only abonnement en het ook niet erg vindt om voor een langere tijd vast te zitten aan een abonnement. Als je volledig flexibel wilt zijn, dan kan je kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Je betaalt dan meestal wel een hogere prijs per maand. Maar wat ook prettig is, is dat bij je abonnement je deze ook maandelijks kunt aanpassen als je voor een maandelijks opzegbaar abonnement kiest.

Je kan ook jouw ideale bundel samenstellen. Wil je bijvoorbeeld alleen bellen en smsen of alleen internetten en zelfs alledrie? Dit is allemaal mogelijk bij sim only!

Als je een nieuwe telefoon koopt en kiest voor sim only, dan is het ook enorm fijn dat je je nummer kan behouden. Je hebt dan dus alle vrijheid die je wilt hebben.

Kosten vergelijken

Als je een nieuwe telefoon koopt, dan is het verstandig om de kosten te gaan vergelijken. Hieronder heb ik zelf ook een vergelijking gemaakt van mijn huidige abonnementskosten en de kosten van een sim only abonnement.

Momenteel heb ik dus een iPhone Xs en betaal ik 32,50 Euro aan abonnementskosten.

Ik heb dan het volgende:
– Onbeperkt GB (= 5000mb per dag)
– 120 belminuten

Als ik een nieuwe abonnement zou kiezen met een nieuwe iPhone 11 Pro, dan zou ik ongeveer op hetzelfde uitkomen.

Als ik een sim only zou kiezen voor een abonnement van 24 maanden, dan kom ik uit op 15 Euro per maand. Ik heb dan het volgende:
– 100 belminuten / sms
– 7000 MB
– en 4G extra snel

Dit is een behoorlijk verschil qua kosten! Ik heb dan niet onbeperkt GB, maar ik merk dat ik toch niet elke dag alles opmaak, dus ik denk dat ik zeker wel aan 7000MB genoeg zal hebben.

Het is dus zeker aan te raden om eens goed naar jouw abonnement te kijken als deze verlopen is en je dus een andere abonnement kan nemen. Wil je een nieuwe telefoon of juist jouw eigen telefoon behouden? Een sim only is echt zeker een aanrader, dit scheelt echt zoveel in de kosten!

Zodra mijn abonnement afgelopen is en ik kan een nieuwe iPhone gaan kopen, dan weet ik zeker dat ik een goedkoop sim only abonnement ga nemen in plaats van mijn abonnement verlengen. Het scheelt echt enorm veel geld! En ik kan niet wachten totdat ik zeer mooie foto’s kan maken met mijn nieuwe iPhone en ook videos kan maken in 4K. Want dat mis ik toch echt wel op mijn eigen iPhone Xs, de kwaliteit kan gewoon veel beter! Daarom ben ik ook enorm benieuwd naar de nieuwe iPhone 11 Pro en ga ik deze ook zeker kopen zodra mijn abonnement voorbij is.

Wat doe jij als jouw telefoon abonnement afgelopen is? Neem je een nieuw toestel of behoud je jouw telefoon als deze nog goed is?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: