Nieuwe visitekaartjes besteld

Nieuwe visitekaartjes besteld

Afgelopen zondag schreef ik over mijn doelen van deze maand. Één van de doelen die ik graag deze maand wil behalen, is een goede styleguide opzetten voor mijn blog. Met een nieuwe header, profielfoto en visitekaartjes. Ik heb al eens eerder visitekaartjes gemaakt en deze zijn al helemaal op. Nu ik alles een beetje wil veranderen qua look en feel, werd het ook tijd voor nieuwe visitekaartjes. De header en profielfoto worden ook snel gemaakt. Vandaag laat ik jullie in ieder geval mijn nieuwe visitekaartje zien die mijn man voor mij heeft gemaakt.

Nieuwe visitekaartjes besteld

Sinds vorig jaar augustus is mijn blog mijn bedrijf geworden. Naast blogger ben ik ook een content creator. Ik schrijf ook content voor bedrijven, zoals nieuwsbrieven, persberichten, teksten voor websites en meer.

Mijn nieuwe visitekaartje heeft mijn logo. Dit keer wel zonder foto, aangezien ik dit ook in mijn header wil aanpassen. Geen foto meer in, maar alleen mijn logo en eventueel nog tekst. Omdat ik een bedrijf ben, is het natuurlijk belangrijk om weer te geven hoe mensen mij kunnen bereiken. Dus mijn adres, telefoonnummer en e-mailadres heb ik op mijn visitekaartje neergezet.

De kleuren blijven hetzelfde als mijn blog, ik vind het een mooie kleur en past ook precies bij wie ik ben. Het ontwerp van mijn visitekaartje vind ik echt helemaal super geworden. Strak, duidelijk en overzichtelijk!

Ik heb in totaal 100 visitekaartjes bij Drukwerkdeal.nl besteld. Ik heb hier nog nooit eerder besteld. Hiervoor heb ik namelijk de visitekaartjes bij Vistaprint.nl besteld. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het resultaat. Drukwerkdeal is wel iets prijziger dan Vistaprint, maar de kwaliteit is volgens mij ook wat beter. Ik was in totaal 23,00 Euro excl. BTW kwijt voor 100 visitekaartjes. Als het goed is, krijg ik de visitekaartjes woensdag binnen. Natuurlijk laat ik ze dan ook nog zien op mijn blog!

Aankomende week zijn er ook weer de Fenexpo Businessdagen waar ik naar toe ga. Mijn man staat dan zelf op de beurs en ik ga er heen om te netwerken. Dan is het natuurlijk ook zeer belangrijk dat ik visitekaartjes bij me heb.

Heb jij ook visitekaartjes? Waar heb jij ze besteld?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: