Nieuwe website: PokéVrouwtje – Koop losse Pokémon kaarten

Nieuwe website: PokéVrouwtje - Koop losse Pokémon kaarten

Bij Thomas op school is het al heel lang echt een hit om Pokémon kaarten te verzamelen. Kinderen namen Pokémon kaarten mee naar school om te spelen en te ruilen. Thomas wilde ook graag Pokémon kaarten kopen en sinds vorig jaar zijn we eigenlijk echt begonnen met verzamelen. Hij heeft al enorm veel kaarten en ook veel kaarten die veel geld zijn, deze zijn namelijk zeldzaam. Maar hij heeft ook veel kaarten die dubbel zijn. Ik verkocht deze vooral via Marktplaats, maar kwam op het idee om een webshop hiervoor op te zetten, zodat mensen losse Pokémon kaarten kunnen kopen die ze nog missen in hun verzameling. In dit artikel vertel ik meer over PokeVrouwtje.nl.

Pokémon Kaarten – Trade Card Game Collectie

Nieuwe website: PokéVrouwtje - Koop losse Pokémon kaarten

Je hebt ze vast wel gezien, in de winkel, kinderen die aan het ruilen zijn: de beroemde Pokémon Kaarten. Het is eigenlijk een spel dat gespeeld kan worden. Je speelt dus met de kaarten, maar de kaarten worden vooral gekocht in de winkel door verzamelaars. Je hebt verschillende series waar je verschillende soorten Pokémon kaarten van kunt kopen. Ze komen in boosterpacks, dit zijn pakjes waar meerdere Pokémon kaarten in zitten, maar je hebt ook pakketten waar boosterpacks en promotiekaarten en meer in zitten. Super tof toch! Alleen je weet nooit van tevoren welke kaarten erin zitten. Dit kunnen kaarten zijn die je al hebt, maar ook kaarten die je nog niet in jouw verzameling hebt. Daarnaast kunnen er ook kaarten in zitten die zeldzaam zijn of juist hele mooie kaarten met een glanzende afbeelding, dit wordt ook wel holo of foil genoemd.

Omdat je nooit van tevoren weet wat erin zit, is het natuurlijk spannend om de verpakkingen los te maken en te kijken of je die ene zeldzame kaart hebt gekocht. Maar het kan ook best frustrerend zijn, omdat je bijvoorbeeld alleen maar kaarten hebt gekocht die je al hebt in jouw verzameling.

PokéVrouwtje

Nu wilde ik graag mensen hiermee gaan helpen. Je kan via mijn webshop PokeVrouwtje.nl daarom ook losse Pokémon Kaarten kopen. Elke kaart die ik dubbel heb, komt hierop te staan. Ze worden direct vanuit een boosterpack gefotografeerd en daarna in een beschermende sleeve gestopt, zodat ze zo goed als nieuw blijven en niet beschadigd worden. Mensen kunnen dan kijken welke kaarten ze nog missen en kijken of ik ze in mijn webshop heb. Hiermee kunnen ze hun Trade Card Game Collectie volledig maken. Ik heb nog ontzettend veel kaarten die in de webshop geplaatst moeten worden, dus elke dag komt er sowieso minimaal 1 kaart online.

Ik heb al aardig wat Pokémon Kaarten verkocht, super tof natuurlijk! En het is ook echt geweldig om te zien dat Thomas het ook enorm leuk vind om te verzamelen en ook de waarde van de Pokémon kaarten inziet. We gaan zeker door verzamelen en alle dubbele Pokémon Kaarten komen dan in de webshop terecht.

Mocht jij ook Pokémon Kaarten verzamelen of iemand kennen, neem dan ook zeker een kijkje op PokeVrouwtje.nl.

Ken jij ook de Pokémon Kaarten? Verzamel jij ze ook of ken jij iemand die ze verzameld?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: