Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Oh, wat is het toch warm de komende dagen. Het is dan nu ook natuurlijk tijd voor zomerse kleding. Via Sevenbien Fashion mocht ik een aantal leuke fashion items uitkiezen en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Vandaag vertel ik iets meer over Sevenbien Fashion en over de items die ik gekozen heb.

Sevenbien Fashion is een online winkel met zeer betaalbare dameskleding. Hun assortiment is zeer uitgebreid, je kan hier terecht voor bijvoorbeeld mooie tops, truitjes, blazers, jurkjes en meer. Maar ook kan je hier terecht voor mooie goedkope damesschoenen en accessoires. Naast een online winkel hebben ze ook een fysieke winkel in Harderwijk. En het fijne is, als je voor 18.00 uur besteld, dan heb je het morgen al in huis! Ik heb verschillende items uitgezocht en je zal zien, de meeste zijn roze items, hoe kan het ook anders haha.

Het eerste item dat ik gekozen heb, is een Voque top in de kleur oudroze. Ik vind deze top echt super mooi. Aan de voorkant is hij wat losjes en aan de achterkant gewoon egaal. Dit topje kost maar 14.95 Euro.


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Dan heb ik ook gekozen voor een Twine vest ook in de kleur roze. Ik hou van vestjes, mocht het namelijk weer wat koeler zijn, dan draag ik dit erg graag over een topje heen. Het leuke van dit vestje is, is dat hij aan de bovenkant met een sluiting dicht gemaakt kan worden zoals je hierboven ziet op de foto, maar je kan hem ook los dragen. Hoe leuk! Dit vestje kost slechts 29,99 Euro.


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Ik ben dol op accessoires en ik heb gekozen voor een roze armbandje met de tekst Love Hope Happiness, echt super mooi! Dit armbandje kost maar 4,95 Euro.


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

En als laatste heb ik gekozen voor nieuwe teenslippers in het zwart met steentjes erop. Ik was wel weer toe aan nieuwe slippers. Ze lopen echt super lekker en ze zitten zeer fijn. De slippers kosten slechts 12,99 Euro.

Ik ben echt super blij met deze zomerse kleding en accessoires van Sevenbien Fashion. Het zijn zeer betaalbare items en de items zijn van goede kwaliteit en ze zitten echt lekker!

Ben jij nog op zoek naar nieuwe zomerse kleding? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Sevenbien Fashion.

Ken jij de webshop Sevenbien Fashion al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: