Nintendo 3DS


Nintendo 3DS

Ongeveer drie jaar geleden heb ik van mijn vriend een Nintendo 3DS gekregen. Ik had hiervoor al een Nintendo DS, maar hier speelde ik niet veel meer op en deze heb ik toen aan een vriendinnetje van mij S. gegeven. Ik was echt super blij met de Nintendo 3DS en tot op de dag van vandaag speel ik er regelmatig op. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal op mijn Nintendo 3DS zit en wat je er allemaal mee kan doen.

De Nintendo 3DS heeft een 3D functie die je aan en uit kan zetten. Een zeer leuke functie waarbij de spellen die je speelt ook echt 3D zijn. Ook zit er ook 3D camera in, waarmee je 3D foto’s kan maken, super grappig!

De Nintendo 3DS heeft ook een handige stylus die je kan gebruiken om de Nintendo te bedienen.


Nintendo 3DS

Ik heb in totaal vier spellen die ik in mijn Nintendo 3DS kan doen, namelijk:

– The legend of Zelda, Ocarina of time. Dit is mijn favoriete spel. Ik speelde dit vroeger al op de PC via een Nintendo 64 emulator en Zelda is eigenlijk de reden waarom ik de Nintendo 3DS wilde hebben. Want hij is natuurlijk compleet in 3D, als je deze functie aan hebt staan. Wat een prachtig spel is het.


The legend of Zelda, Ocarina of time

– Super Mario 3D Land. Ik ben ook super fan van Mario spellen. Vroeger speelde ik ook vaak mario spellen. Ook dit is weer een geweldig spel om te spelen.


Super Mario 3D Land

– Mario kart 7, mario karten is ook super gaaf om te spelen. Je kan dit trouwens met meerdere personen spelen die ook een Nintendo 3DS hebben of zelfs online. Super leuk!


Mario kart 7

– Nintendogs, een grappig spel. Deze speel ik eigenlijk niet zo heel vaak meer. Je kan dan namelijk honden en katten kopen en opvoeden, spelletjes spelen, namen geven etc.


Nintendogs

Binnenkort zal ik ook per spel een uitgebreid artikel schrijven :).
Naast bovenstaande spellen zijn er ook nog andere leuke spelletjes die je kan spelen op de Nintendo 3DS, deze spellen zitten standaard bij de Nintendo 3DS in of kan je downloaden.

Je kan ook je eigen Mii maken, een poppetje die je dan gebuikt tijdens het spelen van verschillende spelletjes op de Nintendo 3Ds.


Mii

Het leuke van de Nintendo 3DS is, is dat je andere Mii’s kan ontmoeten. Zodra jij je Nintendo 3DS aan hebt staan of in slaapstand en je komt andere mensen tegen die dat ook hebben, dan kan je hun Mii’s tegenkomen en verzamelen in jouw Nintendo 3DS. Dit heet StreetPass en al jouw verzamelende Mii’s komen dan terecht in de StreetPass Mii-Park. Met jouw verzamelde Mii’s kan je weer leuke dingen doen. Zoals een spel spelen of puzzelstukken verzamelen. Telkens als jij namelijk een Mii tegenkomt, dan krijg jij een nieuw puzzelstukje voor je puzzels en kan je met deze Mii een spel spelen. Het concept is echt super grappig in elkaar gezet.


Mii Park

Mii puzzel

Mii spel

Ook heb je een Nintendo eShop waar je spelletjes kunt kopen en downloaden voor op jouw Nintendo 3DS. Het is ook zeer belangrijk om de Nintendo 3DS zo vaak mogelijk te gaan updaten, want er komen ook vaak nieuwe dingen beschikbaar, zoals nieuwe spelletjes of video’s etc. Voor het updaten heb je dan wel een internet verbinding nodig.

Voor mijn Nintendo 3DS heb ik ook een hoesje gekocht waar ik alle spelletjes met bijbehorende boekjes in kan doen, maar ook mijn Nintendo 3DS zelf :). Zeer handig!


Nintendo 3DS hoesje

Nintendo 3DS hoesje

Mijn Nintendo 3DS gaat elke dag mee met mij in mijn tas. Vooral in de trein speel ik vaak een spelletje. En mijn Nintendo 3DS staat eigenlijk ook altid aan, want je weet maar nooit of je nog andere Mii’s tegen zult gaan komen :).

Helaas zijn de normale 3DS niet meer verkrijgbaar, maar je kan wel de Nintendo 3DS XL kopen bij de bol

En er is ook nu een super gave welkomstactie! Als je namelijk een Nintendo 3DS of Nintndo 3DS XL-systeem registreert en één van de 15 in aanmerking komende spellen, dan kan je een gratis downloadcode voor SUPER MARIO 3D LAND ontvangen!


Zo werkt het:
Stap 1
Registreer een Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem en één van de 15 spellen die in aanmerking komen op www.club-nintendo.com, tussen 16:01 op 27 november 2013 en 23:59 op 13 januari 2014.

Spellen die in aanmerking komen:
– Mario & Luigi: Dream Team Bros.
– Animal Crossing: New Leaf
– The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
– Donkey Kong Country Returns 3D
– Fire Emblem: Awakening
– Luigi’s Mansion 2
– LEGO CITY® Undercover: The Chase Begins
– Sonic Lost World (Nintendo 3DS-versie)
– Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie)
– Pokémon X
– Pokémon Y
– Bravely Default (vanaf 6 december verkrijgbaar)
– New Super Mario Bros. 2
– Mario Kart 7
– Professor Layton en de Erfenis van de Azran

Stap 2
Log 24 uur later in bij Club Nintendo en kijk op de actiebanners voor je gratis downloadcode. De deadline voor het opeisen van de downloadcode is 23:59 op 13 februari 2014.

Stap 3
Gebruik je downloadcode in de Nintendo eShop voor 23:59 op 13 maart 2014 om SUPER MARIO 3D LAND gratis te kunnen downloaden!

Heb jij ook een Nintendo 3DS? Zo ja, welke spelletjes speel jij er graag op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: