NIVEA pure & natural dag- en nachtcrème


NIVEA pure & natural dag- en nachtcrème

NIVEA is een van de merken waar ik graag producten van gebruik. Zo gebruik ik vaak de NIVEA onder de douche bodymilk en een dag- en nachtcrème uit de NIVEA pure & natural verzorgingslijn. Het gaat om de verzachtende dagcrème en herstellende nachtcrème. Vandaag laat ik jullie meer informatie zien over deze twee heerlijke crèmes. Kijk dus snel verder!

Dagelijks gebruik ik ‘s ochtends wel de verzachtende dagcrème. ‘s Avonds wil ik nog wel eens de nachtcrème vergeten 😮 . Maar vooral na het douchen vind ik het heerlijk om deze crèmes op te doen. Mijn huid kan na het douchen nogal droog en trekkerig aanvoelen, dan is zo’n crème echt super!

NIVEA pure & natural verzachtende dagcrème
Laten we eerst gaan kijken naar de Nivea pure & natural verzachtende dagcrème. De crème is voor de droge of gevoelige huid. Ik heb zelf ook best een droge huid en is soms gevoelig. Deze is dus zeer geschikt voor mij!

De ingrediënten zijn voor 95% van natuurlijke afkomst, waaronder Bio Argan Olie en Bio Kamille. Is vrij van parabenen, kleurstoffen, siliconen en minerle oliën. Helemaal goed dus!


NIVEA pure & natural verzachtende dagcrème

De crème zie je hierboven op mijn hand. Het heeft een fijne structuur, niet te dun en niet te dik. Het smeert heerlijk uit en trekt goed en snel in. De geur is echt een “Nivea” geurtje, zoals ik gewend ben van alle nivea producten die ik tot nu toe heb gebruikt.

Ik smeer de crème altijd ‘s ochtends op een gereinigd gezicht.
De crème ondersteunt het natuurlijke evenwicht van mijn huid en laat mijn huid de hele dag zacht en gehydrateert aanvoelen.

In het potje zit 50ml en ik doe er best wel lang mee. Je kan deze kopen bij de drogist of Bol.com en kost rond de € 9,50.

NIVEA pure & natural herstellende nachtcrème
Zoals ik al zei gebruik ik niet elke avond deze crème, maar wel zo vaak mogelijk. Dit is ook namelijk een ontzettend fijne crème.

Deze nachtcrème is ook verrijkt met 95% biologische ingrediënten waaronder Biologische Argan Olie & Aloë Vera. De crème ondersteunt ook het natuurlijke evenwicht van mijn huid en hydrateert mijn huid gedurende 24 uur. Perfect!

De crème heeft een formule met verzorgende Panthenol dat het herstelproces van de huid gedurende de nacht ondersteunt. Hierdoor ziet mijn gezicht er ‘s ochtends weer gezond en stralend uit!

Ook deze crème is vrij van parabenen, kleurstoffen, siliconen en minerale oliën.


NIVEA pure & natural herstellende nachtcrème

Hierboven zie je de herstellende nachtcrème op mijn hand. Je ziet dat de crème iets dikker is dan de verzachtende dagcrème. Dit is ook nodig zodat de crème in de nacht goed zijn werk kan doen. Het smeert wel goed uit, maar doet er dan ook iets langer over om goed in te trekken. Ook deze crème heeft een lekkere “Nivea” geurtje!

De herstellende nachtcrème doe ik dan op als mijn gezicht goed gereinigd is. Er is 50ML is het potje en ook deze kan je kopen bij de drogist of bij Bol.com voor rond de € 9,50.

Beide crèmes vind ik echt ontzettend fijn en zijn mijn favoriete dag- en nachtcrèmes geworden.

Wat zijn jouw favoriete dag- en nachtcrèmes?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: