Oenobiol Skin Support Sun – Sensitive Skin en Age Protect – Voorbereiding op de zon

Oenobiol Skin Support Sun - Sensitive Skin en Age Protect - Voorbereiding op de zon - Voorbereiding op de zon

Mijn huid heeft een enorm lichte kleur en is best gevoelig. Dat maakt het vaak lastig om mooi bruin te worden in de zon. Ik verbrand snel en heb altijd wel enorm witte armen en benen. Een tijdje geleden ontving ik van een PR bureau twee producten die je op de zon voorbereiden. In dit artikel vertel ik iets meer over Oenobiol Paris Skin Support Sun Sensitive Skin en Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect.

Oenobiol Skin Support Sensitive Skin en Age Protect  - Voorbereiding op de zon

Beide producten komen in een potje met 30 capsules die je tijdens de maaltijd in moet nemen met een glas water.

Oenobiol Skin Support Sensitive Skin en Age Protect  - Voorbereiding op de zon

Oenobiol Paris Skin Support Sun Sensitive Skin is voor iedereen die zijn of haar huid wil voorbereiden op de zon en de bruine kleur wil optimaliseren. Het is geschikt voor de lichte, droge en/of gevoelige huid die moeilijk bruin wordt. Het is wel alleen geschikt voor volwassenen.

Oenobiol Sensitive Skin en Age Protect - Voorbereiding op de zon

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Het product is samengesteld uit actilycopeen, luteïne, fytoeen en fytoflueen. Ook bevat het selenium, vitamine E en B2, die helpen bij het beschermen van cellen.

Oenobiol Sensitive Skin en Age Protect - Voorbereiding op de zon

In het potje zitten in totaal 30 capsules. Ik ben een tijdje geleden begonnen met het innemen van de capsules. Ze zijn best groot en ik heb vaak moeite met pillen doorslikken. Vaak deed ik dit dan ook met yoghurt of vla en daarna extra water er achteraan.

De Oenobiol Paris Skin Support Sun Sensitive Skin beschermt niet tegen verbranding door de zon. Ik heb dus wel gewoon altijd een zonnebrandcrème nodig. Ik merk wel dat mijn huid soepel blijft als ik in de zon bent geweest. Vaak voelt het wat trekkerig aan en ruw, maar nu totaal niet.

En wat is het resultaat? Nou ik zag het zelf al dat ik wat bruiner was. En ik heb ook aan mijn man gevraagd of ik ook wat bruiner ben dan normaal. En ja zeker! Ik ben lang niet meer zo wit en bleek als voorheen. Natuurlijk verband ik nog wel snel en moet ik mezelf gewoon in blijven smeren. Maar mijn armen en mijn gezicht zijn sowieso wat bruiner geworden. Ik ben echt van de lange broeken en wil juist meer jurkjes gaan dragen. En nu durf ik dat ook gewoon!

De Oenobiol Paris Skin Support Sun Sensitive Skin kost 24,99 Euro voor 30 capsules. Deze is te koop zijn bij o.a. ETOS, DA, DIO, Kruidvat en diverse online platformen, zoals bij bol.com waar nu ook een aanbieding is!

Oenobiol Sensitive Skin en Age Protect - Voorbereiding op de zon

Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect is ook een voorbereiding op de zon, het gaat huidveroudering door de zon tegen en de bruine kleur wordt geoptimaliseerd. Ook deze is alleen geschikt voor volwassenen.

Oenobiol Sensitive Skin en Age Protect - Voorbereiding op de zon

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Het product bevat actilycopeen, luteïne, selenium, zink en vitamine C en E die de jeugdige uitstraling van de huid helpen te behouden.

Oenobiol Sensitive Skin en Age Protect - Voorbereiding op de zon

Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect beschermt ook niet tegen verbranding door de zon. Je hebt dus altijd wel een zonnebrandmiddel nodig. Ik merk dat mijn huid mooi blijft. Vaak als ik in de zon zat, waren hier en daar rimpeltjes zichtbaar. Ook kreeg ik vaak bultjes en rode plekjes. Daar heb ik nu totaal geen last meer van. Ik heb nu een heel mooi en gave huid.

Ik ben zeer tevreden met beide producten. Mijn huid is bruiner dan normaal en mijn huid voelt gewoon heel erg soepel, zacht en gaaf uit. Terwijl normaal gesproken ben ik zo wit als wat en heb ik vaak last van rimpeltjes, bultjes en rode plekjes door de zon. Hele fijne producten! Ik raad ze ook echt aan als je net als ik een bleke huid hebt en toch wat bruiner wilt worden.

De Oenobiol Paris Skin Support Sun Age Protect Protect kost 24,99 Euro voor 30 capsules. Deze is te koop zijn bij o.a. ETOS, DA, DIO, Kruidvat en diverse online platformen, zoals bij bol.com waar nu ook een fijne aanbieding is!

Wat doe jij om bruiner te worden en huidveroudering tegen te gaan? Ken jij de producten van Oenobiol al? Wat vind jij ervan?

Dit artikel bevat gekregen producten. Zie disclaimer voor meer informatie.

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: