Opgemaakt en favorieten oktober


Opgemaakt en favorieten oktober

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In oktober heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder ZoiY., Sans Soucis en La Mysore. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen maand zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

ZoiY night cream
Een heerlijke nachtcrème met natuurlijke ingrediënten. Heerlijk romig en doet veel goeds voor mijn huid.

Sans Soucis anti age one apple a day dagcrème
Een heerlijke dagcrème, dik en romig. Het smeert ook goed uit en het trekt snel in mijn huid.

– Biocura scheerschuim
Deze is eigenlijk voor mannen, maar ik gebruik hem zelf ook gewoon vaak. Lekker goedkoop en schuimt zeer goed. Doet zijn werk gewoon prima.

La Mysore Moisturising Skin Oil
Het is een echte olie, het smeert heerlijk uit je op gezicht. Laat geen vettig laagje achter, trekt snel in en maakt mijn huid lekker zacht.

– Essence Stay Natural Concealer
Door de zwangerschap heb ik veel last van de hormonen, je ziet het vooral in mijn gezicht. Veel puisten, blegh! Ik gebruikte de concealer vaak om deze weg te werken. Het is een fijne concealer die oneffenheden weghaalt en het blauwe onder mijn ogen ook laat verdwijnen.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn zeker een aantal producten die ik weer opnieuw zou kopen. Maar ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Favoriete producten

Mijn favorieten producten van afgelopen maand heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Essence I Love Extreme Volume mascara
Dit is een mascara waar ik toch elke keer weer op terug kom. Ik probeer ook andere mascara’s uit, maar ik merk dat ik deze toch enorm fijn vind. Dit is dan ook weer mijn favoriet van afgelopen maand.

– Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation 105 Natural Ivory
Ik was weer eens op zoek naar een nieuwe foundation en deze raadde mijn vriendinnetje mij aan. Hij dekt zeer goed en blijft ook zeer goed zitten. Ik ben er echt dol op! Er komt hier nog een uitgebreid artikel van online.

Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green
Ow wat is dit toch een prachtig nagellakje zeg! Die kleur is echt geweldig en hij blijft gewoon zeer lang zitten. Echt een favoriet!

Etos Raspberry hand cream
Dagelijks gebruik ik een handcrème om mijn handen goed gehydrateerd te houden. De nieuwe lijn van Etos is echt ontzettend fijn en vooral deze versie is echt mijn favoriet. Heerlijke geur en hij trekt ook zeer snel in.

Catrice Defining blush 025 Pink feat. Coral
Ik wissel niet vaak van blush en deze blush heb ik laatst gepakt om te gaan gebruiken. Ow wat een super mooi kleurtje zeg. Hij is mat, dus een highlighter erbij vind ik sowieso wel een must. Maar de kleur is echt super mooi!

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen maand. Ik wil vanaf nu ook elke maand mijn favoriete producten benoemen 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: